Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα τα βρουν «σκούρα» τον Αύγουστο

ζώδια

Εάν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα έχει ως χειρότερο μήνα τον Αύγουστο, ίσως νιώθεις τη θερινή θλίψη.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Αύγουστος δεν θα είναι ο καλύτερος μήνας

Ταύρος

Μπορεί να αισθανθείς ταλαιπωρία αυτόν τον μήνα, Ταυρίνα, αλλά θυμήσου ότι είναι έξω από τη ζώνη άνεσής σου εκεί όπου συμβαίνει πραγματικά η μαγεία. Μερικές φορές, παίρνεις την απόφαση να κάνεις ένα βήμα μακριά από την εξοικείωση και να αγκαλιάσεις το άγνωστο. Άλλες φορές, το σύμπαν σε ωθεί προς την αλλαγή πριν ακόμη προλάβεις να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου. Αυτό το μήνα, το σύμπαν σε ενθαρρύνει να κάνεις μια κίνηση που μπορεί να σε τρομάξει, αλλά και να σε ενθουσιάσει.

Αιγόκερως

Η διαδικασία του μετασχηματισμού είναι σκοτεινή, Αιγόκερε. Απαιτεί από εσένα να θυσιάσεις κάτι που μπορεί να μη θέλεις να αφήσεις και όμως ξέρεις ότι το αντίο θα ήταν καλύτερο για εσένα μακροπρόθεσμα. Αυτό το μήνα, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ένα είδος υπερέντασης καθώς το δουλεύεις για να διακόψεις τους δεσμούς σου με κάτι που σε κρατάει πίσω. Μπορεί στην αρχή να φαίνεται θλιβερό, αλλά η συμφιλίωση με το παρελθόν σου θα μπορούσε να είναι το πιο δυνατό πράγμα που θα μπορούσες να κάνεις για το πνεύμα σου.

Ιχθείς

Είναι εύκολο να ξεχάσεις να δώσεις προτεραιότητα στις ανάγκες σου, Ιχθύ. Είναι ευκολότερο να τρως junk food από ένα υγιεινό, σπιτικό γεύμα. Είναι ευκολότερο να αγνοήσεις τα συναισθήματά σου ρίχνοντας την προσοχή σου στη δουλειά. Αυτό το μήνα, το σύμπαν αποκαλύπτει τους τρόπους με τους οποίους οι μηχανισμοί και οι συνήθειες διαχείρισης των προβλημάτων, δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σου. Αξίζει να αισθανθείς ξεκούραστη, ανανεωμένη και περήφανη για τη δουλειά σου. Αφιέρωσε χρόνο στη δημιουργία ενός σχεδίου που θα σε βοηθήσει να παραμείνεις οργανωμένη και αφοσιωμένη στην ευεξία σου.