Αυτά είναι τα ποιο έξυπνα ζώδια

ζώδια

Σύμφωνα με μεγάλη μερίδα αστρολόγων δύο είναι τα πιο έξυπνα ζώδια: ο Σκορπιός και ο Υδροχόος.

Δεν μοιράζονται όμως τον ίδιο τύπο ευφυΐας, καθώς όσοι ανήκουν στο πρώτο ζώδιο διακρίνονται για την αντιληπτική τους ικανότητα και είναι καλύτεροι στο να κατανοούν βαθύτερα τον κόσμο.

Οι Υδροχόοι από την άλλη, έχουν τα υψηλότερα επίπεδα αναλυτικής νοημοσύνης, η οποία μετριέται με βάση τη γνωστική ικανότητα και το IQ.

Με πιο απλά λόγια, οι Σκορπιοί σκέφτονται καθαρά και γρήγορα. Εκτιμούν καταστάσεις καλύτερα και αντιλαμβάνονται τα κίνητρα των γύρω τους.

Οι Υδροχόοι έχουν αναλυτική σκέψη και τα συναισθήματά τους τα επεξεργάζονται εγκεφαλικά.

Όσο πιο κοινωνικοποιημένοι, είναι, τόσο πιο πολύ αναπτύσσουν τη νοημοσύνη τους. To μυαλό τους τρέχει με ταχύτατους ρυθμούς και η σκέψη τους είναι πολύ προοδευτική.

Ορισμένοι από τους πιο διάσημους Σκορπιούς είναι οι: Ryan Gosling, Katy Perry, Joackin Phoenix και Pablo Picasso.

Στο ζώδιο των Υδροχόων ανήκουν μερικοί από τους πιο γνωστούς ανθρώπους παγκοσμίως, όπως ο Αβραάμ Λίνκολν, ο Τόμας Έντισον, η Shakira και η Virginia Wolf.

Αυτό βέβαια -σύμφωνα και με τους αστρολόγους στο Mayo School of Astrology, δεν σημαίνει πως τα υπόλοιπα ζώδια στερούνται εξυπνάδας.

Για παράδειγμα, οι Ιχθύες και οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για την συναισθηματική τους ευφυΐα και την ικανότητά τους να αναγνωρίζουν και να κατανοούν τα συναισθήματα των άλλων.

Οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί διακρίνονται επίσης για τη νοητική τους νοημοσύνη, ενώ τα ζώδια της φωτιάς ξεχωρίζουν για τις ηγετικές τους ικανότητες και τη διαίσθησή τους.