Αυτά είναι τα μυστικά για ένα επιτυχημένο one night stand

one night stand

Το γεγονός ότι πρόκειται για one night stand δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είναι και επιτυχημένο.

Μπορεί να μην ξαναβρεθείτε ποτέ, αλλά γιατί να μην σας μείνει αξέχαστη η βραδιά ή γιατί να μην λάβετε τα μέτρα σας για να αντιμετωπίσετε κάποια αναποδιά;

Σας παρουσιάζουμε τους «χρυσούς» κανόνες για επιτυχία στο one night stand.

1. Μην πιείτε πολύ

Σίγουρα το ποτό θα σας χαλαρώσει και θα σας κάνει να δεχτείτε κάτι τέτοιο πιο εύκολα! Αλλά αν το παρακάνετε τότε μάλλον θα περάσετε το βράδυ αγκαλιά με τη λεκάνη, παρά με τον όποιο έχετε διαλέξει

2. Σπίτι σας ή σπίτι του;

Καλύτερα είναι να πάτε στο δικό του/της  για να μη ξέρετε που μένει! Εσείς ξέρετε γιατί έχετε βγει, αυτός, όμως, μπορεί να μην το έχει καταλάβει και μετά να θέλει και άλλα από εσάς. Οπότε καλύτερα σπίτι του/της για να μην βρεθεί «τυχαία» στο δικό σας απλά για να σας δει.

3. Προφυλάξεις

Το μόνο σίγουρο είναι δεν τον/την  ξέρετε καθόλου τον άλλο! Γιατί άμα κάνετε με γνωστό One night stand, τότε θα έχετε πρόβλημα! Οπότε πάρτε τις προφυλάξεις σας στο σεξ και απολαύστε το με την ψυχή σας.

4. Πειραματιστείτε

Κάντε πράγματα που δεν έχετε δοκιμάσει ξανά. Δεν τον/την ξέρετε, δε ας ξέρει, άρα δεν έχετε να ντραπείτε για τίποτα! Δείτε μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα όρια σας!

5. Μόλις τελειώσει φύγετε

Φύγετε, μην καθίσετε παραπάνω για αγκαλίτσες και χαδάκια! Γιατί τότε πάει, το χάσατε το παιχνίδι. Θα πάτε για κάτι παραπάνω που δεν θέλετε με τίποτα.