Αφοί Αγγελόπουλοι: «Σας ευχαριστούμε για όλα – Συγχαρητήρια σε όλους»

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-3 στο ΟΑΚΑ και οι «ερυθρόλευκοι» συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, όπου εκεί του περίμεναν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, αδερφοί Αγγελόπουλοι.

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος:

«Πολλά συγχαρητήρια για μία καταπληκτική χρονιά. Γράψαμε ιστορία όλοι μαζί. Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά στην ιστορία του κάνει δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ. Πιο σημαντικό από αυτό είναι το μπάσκετ που παίξαμε φέτος.

Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη ομάδων όλων των εποχών στον Ολυμπιακό και μία από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών στην Ευρώπη. Νομίζω ότι φτιάξαμε μία καταπληκτική ομάδα, που μέσα από τις δυσκολίες, φτάσαμε σχεδόν σε όλους τους στόχους.

Κατακτήσαμε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα. Αγγίξαμε το ευρωπαϊκό, αλλά νομίζω ότι το μπάσκετ που παίξαμε μας καταξιώνει και αναγνωρίστηκε από όλους τους αντιπάλους και νομίζω ότι κερδίσαμε τον θαυμασμό και τον σεβασμό όλης της Ευρώπης.

Κι αυτό είναι δικό σας επίτευγμα. Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για εσάς και σας ευχαριστούμε για όλα».

Με τη σειρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε: «Και εγώ να σας πω ότι σήμερα, μπορεί να μην το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα, αλλά γράψαμε ιστορία όλοι μαζί.

Για μένα, σας το είχα πει και στο Κάουνας, ότι είστε ο ορισμός της ομάδας.

Θα θέλαμε να είχαμε πάρει και την Ευρωλίγκα, αλλά είμαστε χαρούμενοι μ’ αυτό που ζούμε σήμερα. Συγχαρητήρια σε όλους».