Αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν πτήσεις “Quarantine-Free”

Κύπρος

Delta & Alitalia στοχεύουν στην πρώτη ώθηση για να ξεκινήσει εκ νέου η ταξιδιωτική
Φαίνεται ότι η αεροπορική βιομηχανία είναι έτοιμη να προχωρήσει και να απαλλαγεί από τη σημαντική πίεση που άσκησε ο Covid στις επιχειρήσεις της τον τελευταίο χρόνο. Για να γίνει αυτό, οι αεροπορικές εταιρείες πρέπει να πείσουν τους πάντες να αρχίσουν να ταξιδεύουν ξανά.

Γι ‘αυτό η Delta και η Alitalia προσφέρουν πτήσεις “Quarantine-Free” μεταξύ ΗΠΑ και Ιταλίας.. Είναι οι πρώτες πτήσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης που δεν υπόκεινται σε καραντίνα εδώ και μήνες.

Οι επιβάτες σε “επιλεγμένες πτήσεις” από την Ατλάντα προς τη Ρώμη δεν θα χρειάζεται πλέον να αυτοαπομονώνονται εάν τεσταριστούν αρνητικά για Covid 3 φορές στην πτήση τους. Θα τους ζητηθεί να κάνουν μια δοκιμή PCR 72 ώρες πριν από την αναχώρηση και έπειτα ταχείες δοκιμές τόσο στο αεροδρόμιο της Ατλάντα όσο και στα ιταλικά.

Αυτό έρχεται ως μέρος μιας ευρύτερης ώθησης από τις αεροπορικές εταιρείες να επιτρέψουν αυτόν τον τύπο δοκιμών και να αντικαταστήσουν τους περιορισμούς καραντίνας.

Οι αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια πιέζουν επίσης για την χαλάρωση των κανόνων σχετικά με τους χρόνους απογείωσης και προσγείωσης στο επόμενο έτος.