ΑΕΚ: «Έπιασε» δουλειά ο Α.Γιαννίκης – Πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του

Α.Γιαννίκης

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις ο Αργύρης Γιαννίκης βρέθηκε σήμερα στα Σπάτα και ξεκίνησε την σκληρή δουλειά με τους νέους του παίκτες.

Ο 41χρονος τεχνικός της ΑΕΚ βρισκόταν μαζί με το τιμ του από το πρωί στα Σπάτα για να γνωρίσει το προπονητικό κέντρο και να οργανώσει τα πάντα ενόψει της πρώτης προπόνησης.

Υπό τις οδηγίες του λοιπόν οι κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν για πρώτη φορά, ενώ πριν την έναρξη του προγράμματος έλαβε χώρα και η πρώτη του ομιλία.

Ο Γιαννίκης είχε την ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της προπόνησης, αν και διάφοροι ήταν αυτοί που απουσίαζαν λόγω των υποχρεώσεων που έχουν αυτές τις μέρες με τις Εθνικές τους ομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Γιάννης Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Κονέ ήταν εκείνοι που παρουσίασαν τον Γιαννίκη στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, κάτι που θα επαναληφθεί την Τετάρτη με την επιστροφή των διεθνών από τις υποχρεώσεις τους.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ, όπως αναμενόταν, ξεπέρασε απόλυτα τη θλάση που είχε υποστεί και προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα της Δευτέρας. Κάτι που σημαίνει πως θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιαννίκη για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Από την Πολωνία επέστρεψε ο Ντάμιαν Σιμάνσκι, ο οποίος εξετάστηκε στο Ιατρικό Κέντρο από τον Παντελή Νικολάου αναφορικά με το πρόβλημα που έχει στο γόνατο.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι ο Σιμάνσκι θα μπει λογικά μέσα στις επόμενες μέρες σε κανονικό πρόγραμμα για να μπορέσει να προλάβει το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής.