Α.Μυλωνάκης: «Ο Κ.Βελόπουλος είναι πολιτικός απατεώνας – Είναι τελειωμένος στις εκλογές»

«Πολιτικό απατεώνα» χαρακτήρισε τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 προσθέτοντας ότι «Ο Βελόπουλος τελειώνει και θα το δείτε στις εκλογές».

«Θέλει να έχει ψαρωμένους νέους στην κοινοβουλευτική ομάδα και όχι… πολιτικούς άνδρες», πρόσθεσε.

Σχετικά με τον λόγο της αποχώρησής του, καθώς του ζητήθηκε να αλλάξει εκλογική περιφέρεια λόγω «φερόμενων» επαφών του με τη Νέα Δημοκρατία, ο Αντώνης Μυλωνάκης αρνήθηκε τα πάντα, λέγοντας πως δεν έχει συζητήσει με το κυβερνών κόμμα.

Όπως ανέφερε, αν και δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει στο κόμμα, λέει ότι δίνει 48 ώρες διορία στον Κυριάκο Βελόπουλο για να βγει να πει ότι έκανε λάθος για τον ίδιο.

«Ο Βελόπουλος το παίζει αυτοκράτορας και εγώ τους αυτοκράτορες τους κρεμάω», πρόσθεσε, φανερά εξοργισμένος με τις εξελίξεις.

Ο ίδιος, μετά την αποχώρηση από το κόμμα, σημείωσε επίσης ότι σύντομα θα ξεκινήσει δικές του εκπομπές.

Οι αναφορές του Αντώνη Μυλωνάκη

Στο Action24 χθες, o κ. Μυλωνάκης επεσήμανε πως «από το Σεπτέμβριο στήνονταν αυτό το χτύπημα το δημοσίευμα με τις βλακείες περί αποστασιών» είπε και υποστήριξε ότι υπήρχε συγκεκριμένος λόγος.

«Γιατί εγώ είχα αντιδράσει όταν υπήρχαν σκέψεις να κατέβουν με το κόμμα υποψήφιοι με τη Χρυσή Αυγή, κάποιοι επιλαχόντες. Εγώ δεν το θεωρούσα σωστό και από τότε προφανώς το φύλαγαν χωρίς να καταλάβω τίποτα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο τι πρόκειται να κάνει ο ίδιος. «Δεν θα κάνω τίποτα δεν μπορώ να πάω απέναντι από το κόμμα που μέχρι χθες ήμουν υποψήφιος, αυτό θα το έκανε μόνο ένας παλιάνθρωπος. Θα δω μετά τι θα κάνω».

Τέλος, αποκάλυψε ότι «ήδη με έχουν καλέσει μικρά κόμματα, εκτός κοινοβουλίου από τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο.

Είπα «όχι» γιατί δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη εύκολα πλέον. Ή θα επιστρέψω στη δημοσιογραφία ή θα ασχοληθώ σοβαρά με κάτι που θα μου κινήσει την εμπιστοσύνη».