Α. Λοβέρδος:«Ο Γ. Παπανδρέου ετοιμάζει μέτωπο με ΣΥΡΙΖΑ» – Άρχισαν τα… όργανα στο ΚΙΝΑΛ

Α. Λοβέρδος

Ξεκίνησε ο πόλεμος στο ΚΙΝΑΛ, όπως ήταν αναμενόμενο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου από τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό.

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα γύρω από την Χαριλάου Τρικούπη όλα αυτά ήταν ευκόλως προβλέψιμα καθώς υπάρχει πρόβλημα ταυτότητας στο κόμμα και πρόβλημα προσανατολισμού με τις δυο βασικές μερίδες να οραματίζονται εντελώς διαφορετικά το μέλλον.

Σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ, έκανε λόγο για «προετοιμασία» κοινού μετώπου του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία «κρύβεται» πίσω από την υποψηφιότητα του Γ. Παπανδρέου.

«Εξυφαίνεται μια προσπάθεια να φτιαχτεί ένα κοινό μέτωπο ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ ίσως και Βαρουφάκη» δήλωσε, ενώ νωρίτερα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε ότι η δική του υποψηφιότητα θα… «καταστρέψει» αυτό το σενάριο:

«Η δική μου υποψηφιότητα θα καταστρέψει κάθε σενάριο που μπροστά μου λανσάρεται ως δήθεν προοδευτική διακυβέρνηση ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ ίσως και Βαρουφάκη» έγραψε.

Κατόπιν και αυτών των δηλώσεων καθίσταται φανερό ότι πολύ δύσκολα θα διατηρηθεί η ενότητα στο ΚΙΝΑΛ αφού είναι σαφές πως κάποιοι προκρίνουν μια μετεκλογική συνεργασία με την ΝΔ ενώ άλλοι με τον ΣΥΡΙΖΑ.