12000 τρομοκράτες στέλνει ο Ερντογάν σε Ευρώπη και Λιβύη!

Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ

Η Ιστοσελίδα Ahval μας ενημερώνει πάντα για το τι γράφει ο αραβικός κόσμος για την Τουρκία. Επειδή ορισμένες πληροφορίες είναι πολύ σημαντικές αξίζει να τις μελετάμε με ιδιαίτερη προσοχή.

Η εφημερίδα Okaz που εκδίδεται στη Σαουδική Αραβία υποστηρίζει ότι οι τρομοκράτες του ISIS ετοιμάζονται να πάνε στην Ευρώπη με το αεροσκάφος της Τουρκίας.

O Hani El Zahiri στη συνέχεια του άρθρου του ισχυρίζεται ότι βασικός στόχος της τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης στη Συρία, ήταν η αποφυλάκιση 12000 τρομοκρατών του ISIS. Όσοι από αυτούς έχουν δυτικά διαβατήρια θα σταλούν στις χώρες τους. Οι υπόλοιποι θα μεταφερθούν στη Λιβύη για την επίτευξη των τουρκικών στόχων στην περιοχή. Καθημερινά αδειάζουν πλοιάρια γεμάτα τρομοκράτες στα παράλια της Λιβύης, αναφέρει το militaire.gr

Η εφημερίδα Masri el Yom που εκδίδεται στην Αίγυπτο παρομοιάζει τον Ερντογάν με Μπαλτατζή (Σώμα οθωμανικού στρατού που κράδαινε μπαλτάδες και έγινε γνωστό για τα φοβερά εγκλήματα που διέπραττε). Μπαλτατζήδες είχαν εμφανιστεί και στην Αίγυπτο κατά την εξέγερση του 2011.

Ο διανοούμενος Sami Seref στην ίδια εφημερίδα επισημαίνει τον κίνδυνο που ενδεχομένως να απειλεί ακόμα κι εμάς από την τουρκική διείσδυση στη Σομαλία. Οι αξιωματικοί και οι στρατιώτες στη Σομαλία, γράφει, διδάσκονται την τουρκική γλώσσα και κάθε πρωί μαζί με τον εθνικό ύμνο τους παιανίζουν ένα τουρκικό εμβατήριο το Izmir Marsi που έψαλαν οι άνδρες του Κεμάλ κατά την είσοδο τους στην Σμύρνη.

Ας είμαστε λοιπόν προσεκτικοί για τους μετανάστες που έρχονται στην χώρα μας. Σίγουρα όλοι αυτοί δεν είναι ταλαιπωρημένοι πρόσφυγες. Κάποιοι είναι στρατολογημένοι για ειδικούς σκοπούς. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδήμων ή σοφός για να καταλάβει γιατί επέλεξαν να διδάξουν το συγκεκριμένο εμβατήριο στους Σομαλούς…..