11 Συμβουλές για την προώθηση της τοπικής επιχείρησής σας στο Instagram

Το Instagram μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την τοπική σας επιχείρηση.

Ακολουθούν 11 τακτικές για να προσελκύσετε την κοινότητά σας και να προωθήσετε την επωνυμία σας.

Ξέρω τι σκέφτεστε, “Πώς θα μπορούσε μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης γεμάτη αστεία βίντεο με γάτες, αναρτήσεις από φωτογραφίες φαγητού να σας βοηθήσει να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες και να κάνετε περισσότερες πωλήσεις ;”

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλά περισσότερα στο Instagram από απλώς διασκεδαστικές φωτογραφίες και βίντεο.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε 11 συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Instagram για να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό, να δημιουργήσετε αφοσίωση, να προωθήσετε την τοπική σας επιχείρηση και να δημιουργήσετε πωλήσεις.

1. Συμμετοχή

Πριν από οτιδήποτε άλλο, το Instagram, όπως και κάθε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, είναι μια κοινότητα.

Και ακριβώς όπως η επιχείρησή σας αποτελεί πολύτιμο μέρος της τοπικής σας κοινότητας, θέλετε επίσης να δείξετε ότι είστε ένα αξιόπιστο και πολύτιμο μέλος της κοινότητας του Instagram.

Αυτό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε οπαδούς που θέλουν να ασχοληθούν με το περιεχόμενό σας.

Δεν αρκεί όμως η ανάρτηση εξαιρετικών εικόνων ή βίντεο!

Για να εδραιώσετε τη φήμη σας στην κοινότητα του Instagram, θέλετε να δημιουργήσετε σχέσεις με επηρεαστές και άλλες επωνυμίες (ακόμη και άμεσους ανταγωνιστές) και να συμμετάσχετε στις συζητήσεις που ξεκινούν. Αλληλεπιδράστε με το περιεχόμενο που παράγουν και αλληλεπιδράστε με άλλους χρήστες του Instagram.

Πρέπει να ξοδέψετε δέσμευση για να κάνετε δέσμευση.

Και όταν οι ακόλουθοί σας δημιουργούν μια συνομιλία στην ενότητα σχολίων των αναρτήσεών σας, συμμετάσχετε ενεργά σε αυτές τις συνομιλίες και απαντήστε σε ερωτήσεις, ανησυχίες, επαίνους και άλλα συναισθήματα.

Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τυχόν αρνητικές εμπειρίες , να βγείτε μπροστά σε κακή δημοσιότητα και να δείξετε στους οπαδούς σας ότι οι απόψεις τους έχουν σημασία για εσάς.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ