Ζέτα Δούκα: «Θεωρώ ευλογία όλη αυτή την κατάσταση»

Ζέτα Δούκα

Η Ζέτα Δούκα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης σε νυχτερινή εκπομπή άφησε τους πάντες άφωνους με την δήλωσή της πως θεωρεί την κατάσταση της καραντίνας λόγω κορωνοϊού ως μια… ευλογία.

«Δεν θα είχαμε ξανά την ευκαιρία να καθίσουμε τόσο πολύ με τον εαυτό μας, με την ουσία της ύπαρξής μας και με τους ανθρώπους που αποτελούν τον στενό πυρήνα της οικογένειάς μας, με όλους αυτούς που συμβιώνουμε στο ίδιο σπίτι» ανέφερε.

Στην σύνδεση συμμετείχε και ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος έσπευσε να πει ότι η λέξη «ευλογία» είναι σχετική, γιατί δεν έχουμε πολλούς νεκρούς στην Ελλάδα, ενώ κάποιοι έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα από τον κορωνοϊό. Σε γενικές γραμμές, όμως, συμφώνησε με την ηθοποιό.

Η Ζέτα Δούκα δευτερολόγησε λέγοντας: «Σου δίνεται η δυνατότητα να τεστάρεις πόσο καλά είσαι με τον εαυτό σου, αν μπορείς να του κάνεις καλή παρέα.

Για τον εαυτό μου κατάλαβα ότι μπορώ να μου κάνω πολύ καλή παρέα και ότι τόσα χρόνια ψυχανάλυση έπιασαν τόπο» ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

 «Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και ζω σε αυτή τη χώρα. Και νιώθω ασφαλής. Είμαστε από τις λίγες χώρες που έχουμε προλάβει…» ήταν το μήνυμα της ηθοποιού.