Βρετανία: Η Premier League επιστρέφει τον Ιούνιο λέει το BBC

Premier League

Το πράσινο φως για να επανεκκινήσει η Premier League και οι υπόλοιπες επαγγελματικές κατηγορίες από τον Ιούνιο, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και διασφαλιστεί η υγεία των συμμετεχόντων, έδωσε η κυβέρνηση.

«Η κυβέρνηση ανάβει το πράσινο φως για να επιστρέψει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Αγγλία από τον Ιούνιο. Συμφωνήσαμε πως θα προχωρήσουμε εφόσον όλα κυλάνε ομαλά, η υγεία των συμμετεχόντων έρχεται πρώτη. Πλέον τα πάντα βρίσκονται στα χέρια των ποδοσφαιρικών αρχών για να ολοκληρώσουν τα πλάνα τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Όλιβερ Ντάουντεν.

Σήμερα, είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Premier League, της EFL (που αφορά τις επαγγελματικές κατηγορίες κάτω από την Premier) και της αγγλικής ομοσπονδίας και τους εξέφρασε τις προθέσεις της κυβέρνησης για την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων. Κάτι που αναμένεται να δώσει κίνητρο και ψυχολογία στους πολίτες της χώρας, που έχουν χτυπηθεί… δυνατά από την πανδημία.

BBC Sport

@BBCSport

The government says it is «opening the door for competitive football to return safely in June»

More: https://bbc.in/3buxW0A 

Προβολή εικόνας στο Twitter
532 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ο Όλιβερ Ντάουντεν έχει τον ρόλο του γενικού γραμματέα πολιτισμού, μία θέση που υπάρχει στην κυβέρνηση της Αγγλίας και είναι υπεύθυνος για τα θέμματα του πολιτισμού, του αθλητισμού, ενώ έχει τον ρόλο του υπουργού ψηφιακών και διαχειρίζεται τα Μέσα στη χώρα.