«Βόμβα» στον Παναθηναϊκό: Απάντησε θετικά ο Τζίμερ Φριντέτ

Τζίμερ Φριντέτ

Η «βόμβα» έσκασε στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Τζίμερ Φριντέτ απάντησε θετικά στην πρόταση της ελληνικής ομάδας και αναμένεται να ντυθεί στα «πράσινα».

Το «τριφύλλι» κατάφερε να αποσπάσει το μεγάλο «ναι» με πρόταση που έφτανε τα 1,75 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ τις δύο επόμενες σεζόν!

Αν μη τι άλλο το ποσό ήταν ιδιαίτερα μεγάλο για τα δεδομένα της εποχής με τους «πράσινους» να κάνουν την μεγάλη υπέρβαση προκειμένου να κάνουν δικό τους τον μεγάλο «μπόμπερ». 

Το pressing στην πλευρά του παίκτη ήταν πολύ μεγάλο από την πλευρά των νταμπλούχων οι οποίοι και κατάφεραν να τον πείσουν να αποδεχθεί την πρότασή τους και να… γυρίσει την πλάτη του στα 2,5 εκατομμύρια δολάρια από την Κίνα.

Βέβαια είχε επέλθει συμφωνία και στην περίπτωση του Γιάνις Στρέλνιεκς ωστόσο το «done deal» είχε… χαλάσει την τελευταία στιγμή!

Γι’ αυτόν τον λόγο αν δεν υπογραφούν τα συμβόλαια και δεν ανακοινωθεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πάντα πρέπει να υπάρχει και ένα μικρό (στην προκειμένη περίπτωση ίσως και αχρείαστο) παράθυρο. 

Jimmer Fredette Full Highlights 2019.07.01 Warriors vs Kings - 14 Pts, 7 Rebs! | FreeDawkins

Πηγή: www.gazzetta.gr