Η Βιργινία Μάρκου έγραψε το πρώτο της βιβλίο «Τρέξε να σωθείς» κερδίζοντας επάξια τις εντυπώσεις των αναγνωστών. Πρόκειται για ένα βιβλίο αποκάλυψη που σε βάζει στη διαδικασία να μην θέλεις να σταματήσεις να το διαβάζεις. Η εξαιρετική συγγραφέας μέσα από το καλογραμμένο μυθιστόρημά της ξεκλειδώνει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο συναισθήματα των αναγνωστών προσδίδοντας μια γλυκεία αίσθηση και ποιότητα στις λέξεις που γίνονται εικόνες…

Η προσωπική μας άποψη είναι ότι πολύ γρήγορα η Βιργινία Μάρκου θα μπει όχι μόνο στην πιο ξεχωριστή θέση της βιβλιοθήκης σας αλλά και της καρδιάς σας!

Λίγα λόγια για το μυθιστόρημα

Κεντρικό πρόσωπο του μυθιστορήματος είναι ένας εικοσιπεντάχρονος καθηγητής μαθηματικών, ο οποίος είναι ο βασικός πρωταγωνιστής στο κοινωνικό μυθιστόρημα της Βιργινίας Μάρκου «Τρέξε να σωθείς» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως. Ο Λάμπης Δεμίρης υπερέβη τα εσκαμμένα. Δημιούργησε ερωτικό δεσμό με μαθήτριά του, την οποία τελικά νυμφεύθηκε, γιατί η δεκαπεντάχρονη Αλίκη Πετρίδη έμεινε έγκυος. Ένα κακό προαίσθημα έτρωγε τα σωθικά του πατέρα της Αλίκης και πεθερού του Δεμίρη. Από την πρώτη στιγμή δεν είδε με καλό μάτι τον γαμπρό του, αλλά δεν προέβαλε σθεναρές αντιρρήσεις. Το προαίσθημά του όμως επιβεβαιώθηκε. Ο καθηγητής ζούσε με δύο προσωπεία, ένα τους καθώς πρέπει καθηγητή και οικογενειάρχη, όπως ακριβώς προσδιορίζουν οι κοινωνικές αρχές, αλλά και ένα προσωπείο, αυτό που του υπαγόρευαν τα σκοτάδια της ψυχής του. Και αυτό ήταν το πραγματικό του πρόσωπο.

Όσο ο Λάμπης κρύβεται και δρα ανενόχλητος, τσαλαπατάει κοριτσίστικα όνειρα και ματώνει αθώες καρδούλες… τα υπόλοιπα θα τα μάθετε διαβάζοντας το εξαιρετικό μυθιστόρημα της Βιργινίας Μάρκου.

Η συγγραφέας Βιργινία Μάρκου του βιβλίου «Τρέξε να σωθείς» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως

Λίγα λόγια για την Συγγραφέα

Loading...