Βίκυ Κάβουρα: Τα 4 χρόνια μοναξιάς και το νέο… αμόρε

Βίκυ Κάβουρα

«Έμεινα τέσσερα χρόνια μόνη μου, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Δεν ήμουν μόνη μου, δεν είχα πάει σε κάποιο μοναστήρι», είπε η ηθοποιός

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή ήταν η Βίκυ Κάβουρα. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη σχέση της που μετράει πέντε μήνες, για τα τέσσερα χρόνια που ήταν μόνη της αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

«Την χειρότερη περίοδο οικονομικά της ζωής μου δεν το ήξεραν ούτε οι γονείς μου και ο κόσμος νόμιζε ότι είμαι πλούσια. Ήταν οι συγκυρίες, ήταν η περίοδος της κρίσης. Θέλω να είμαι ανεξάρτητη, κι ας έχω σύντροφο. Να πατάω στα πόδια μου. Τα δικά μου και τα δικά του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα και συνέχισε:

«Θέλω να δίνω, αλλά δεν έχω ανάγκη να ζητάω. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου βγαίνει. Έμεινα τέσσερα χρόνια μόνη μου, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Δεν ήμουν μόνη μου, δεν είχα πάει σε κάποιο μοναστήρι.

Ήθελα έναν άνθρωπο που θα ταιριάζουν οι ψυχές μας. Ώστε να εμπιστευτώ και να μπω σε μια σχέση.

Θέλω ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να είναι καλός, να έχει καλοσύνη μέσα του. Και ερωτικά. Να είναι καλοί, να μην ασχολούνται με κακίες.

Να είναι άντρας να προσέχει τη γυναίκα του. Δεν έχω γνωρίσει το αγόρι μου στην μαμά μου. Είμαστε πέντε μήνες μαζί. Βγαίνουμε συνέχεια δεν καθόμαστε καθόλου σπίτι».