Βίκυ Κάβουρα: Ήμουν αγοροκόριτσο γιατί μου άρεσε πολύ η παρέα με τα αγόρια

Βίκυ Κάβουρα

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι YES» για την ισχυρή σχέση που έχει με τον αδελφό της.

Αλλά και το χουνέρι που είχε κάνει στους γονείς της όταν πήγαινε 3η γυμνασίου, ενώ αναφέρθηκε και στο τροχαίο ατύχημα που είχε στο παρελθόν και λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή της.

«Ήμουν και αγοροκόριτσο γιατί μου άρεσε πολύ η παρέα με τα αγόρια. Μετά νευρίαζα και τα χτυπούσα τα αγόρια. Έχω φίλους μου στη Σπάρτη που τους αγαπώ πολύ, οι οποίοι έχουν γρατζουνιές από μένα, τους χτυπούσα. Όταν παίζει ένα αγοράκι με ένα κοριτσάκι και πάει μετά στο να σου δώσω κι ένα φιλάκι, εκεί εγώ τρελαινόμουν και τα κολλούσα στον τοίχο. Με τον αδερφό μου μιλάμε με τα… μάτια και μοιραζόμαστε τα πάντα», ανέφερε η ηθοποιός.

«Είχα ένα μικρό αυτοκίνητο, ήταν ένα stop, ήμουν ζαλισμένη συναισθηματικά, άσχημη φάση της ζωής μου αυτή πολύ… Κοίταξα δεξιά, ενώ έπρεπε να κοιτάξω αριστερά και μου ήρθε ένα λεωφορείο και με έκανε… Νομίζω ότι μετά από αυτό, που μου δόθηκε δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, είμαι αρκετά καλή οδηγός», περιέγραψε η Βίκυ Κάβουρα, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως στο «Just the 2 of us» θα είναι στα backstage.

Ενώ αναφορικά με την προσωπική της ζωή, δήλωσε: «Είμαι οκ με τη σχέση μου αυτή τη στιγμή».

Βίκυ Κάβουρα: «Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή»