Βαγγέλης Μαρινάκης: Δεν σταματάμε να… ονειρευόμαστε (βίντεο)

Βαγγέλης Μαρινάκης

Εμφανώς συγκινημένος και χαρούμενος ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε on camera στην COSMOTE TV, για την μεγάλη και ιστορική νίκη του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ!

Για το 1-2 και την πρόκριση του Ολυμπιακού:

Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Δεν σταματάμε. Ήταν μία τεράστια νίκη. Μία πολύ μεγάλη πρόκριση μέσα σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο. Το ευχαριστηθήκαμε.

Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Είχαμε πει στους παίκτες μας να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο. Είπα στον προπονητή πριν τον αγώνα ότι ‘σήμερα θα κερδίσετε’.

Το είχαμε πιστέψει και το καταφέραμε. Μαζί με 6.000 οπαδούς μας ήταν μία ονειρική βραδιά για όλους μας. Μακάρι ο Θεός να μας αξιώσει για τέτοιες βραδιές.

Ήταν μία μεγάλη δικαίωση για όλους εμάς. Τους το χρωστάγαμε αυτό. Στον κόσμο μας. Το χρωστάγαμε στους εαυτούς μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε. Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε.

Ο Ολυμπιακός φέτος έπαιξε με πολύ δυνατούς αντιπάλους στην Ευρώπη. Το πιστεύουμε και πιστεύουμε σε όλους. Είμαστε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Συνεχίζουμε….

Στο τέλος του αγώνα  Βαγγέλης Μαρινάκης, πηγε στα αποδυτήρια και αγκαλιά με τους ποδοσφαιριστές, τραγούδησε συνθήματα και μίλησε μαζί τους,

δίνοντας πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική εμφάνιση στο Λονδίνο και τη διαχείριση του αγώνα απέναντι σε έναν μεγάλο και πανάκριβο αντίπαλο.

Δείτε βίντεο: