Υλικά
1 Φιλέτο κοτόπουλου 
Χυμό από ένα λεμόνι 
2 κουταλιές της σούπας καλά γεμάτες μουστάρδα 
1 ποτήρι του νερού νερό.!

Εκτέλεση
Ψήνουμε το κοτόπουλο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και μόλις είναι έτοιμο έχουμε ανακατέψει τον χυμό λεμονιού με την μουστάρδα και το νερό και τα ρίχνουμε μέσα. 
Αφήνουμε περίπου 5 λεπτά να χωνέψει λίγο το νερό και να δέσει η σάλτσα του…Δεν υπάρχει η γεύση του και ξεχάστε τα στεγνά κοτόπουλα ….!!

‎Gogo Samiou‎ προς «ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ»

Loading...