Συγκλονίζει η σύζυγος του Κόμπι Μπράϊαντ: «Γιατί θα πρέπει να ξυπνήσω άλλη μια μέρα όταν το κοριτσάκι μου δεν θα μπορεί;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστική είναι η ανάρτηση της συζύγου του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, στην οποία προσπαθεί να περιγράψει πως νιώθει μετά το χαμό του συντρόφου της ζωής της, αλλά και του ίδιου της του παιδιού.Είναι η πρώτη φορά, μετά τον θάνατο του Κόμπι Μπράϊαντ και της κόρης τους Τζίτζι, που η σύζυγος του θρύλου του μπάσκετ, μίλησε για την θλίψη που βιώνει, μέσω μίας ανάρτησης, την οποία συνοδεύει από ένα βίντεο με τον Κόμπι και την Τζίτζι.

«Ήμουν απρόθυμη να βάλω τα συναισθήματα μου σε λέξεις», έγραψε η Βανέσα Μπράϊαντ στο Instagram όπου δημοσίευσε ένα βίντεο με πρωταγωνιστές την κόρη της Τζίτζι και τον σύζυγό της που σκοτώθηκαν μαζί με άλλα 7 άτομα μετά από πτώση ελικοπτέρου. «Το μυαλό μου αρνείται να δεχθεί ότι και ο Κόμπι και η Τζίτζι έχουν χαθεί. Δεν μπορώ να διαχειριστώ και τα δύο ταυτόχρονα», έγραψε η σύζυγος του Κόμπι Μπράϊάντ και συνέχισε:

«Είναι σαν να προσπαθώ να επεξεργαστώ ότι ο Κόμπι χάθηκε αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχθεί ότι η Τζίτζι δεν θα επιστρέψει σε μένα. Είναι άδικο. Γιατί θα πρέπει να ξυπνήσω άλλη μια μέρα όταν το κοριτσάκι μου δεν θα μπορεί να έχει αυτή την ευκαιρία; Είμαι τόσο θυμωμένη. Είχε τόση ζωή για να ζήσει. Τότε συνειδητοποιώ ότι πρέπει να είμαι δυνατή και να είμαι εδώ για τις τρεις κόρες μου. Θυμωμένη που δεν είμαι με το Κόμπι και την Τζίτζι, αλλά είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ με τη Ναταλία, την Μπιάνκα και την Κάπρι. Ξέρω ότι αυτό που αισθάνομαι είναι φυσιολογικό. Είναι μέρος της διαδικασίας θλίψης. Απλά ήθελα να το μοιραστώ, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος εκεί έξω που έχει βιώσει μια τέτοια απώλεια. Θεέ μου θα ήθελα να ήταν εδώ και αυτός ο εφιάλτης να τελείωνε. Προσεύχομαι για όλα τα θύματα αυτής της φρικτής τραγωδίας. Παρακαλώ, συνεχίστε να προσεύχεστε για όλους».