Συγκλονιστικό! Τι έγραψε ο Μάνος λίγα δευτερόλεπτα πριν αυτοπυροβοληθεί στα 17 του μόλις χρόνια!

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Σητείας από την αυτοκτονία του 17χρονου Μάνου που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του με την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του, μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Ο Μάνος ήταν μαθητής της  Β Λυκείου στο χωριό Σκοπή της Σητείας  και σύμφωνα με μαρτυρίες από το φιλικό του περιβάλλον τον τελευταίο ένα χρόνο διατηρούσε  σχέση με μια συνομήλική  του κοπέλα , την οποία υπεραγαπούσε. 

Όταν αυτή του ζήτησε να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους, τότε κι ο Μάνος, μη μπορώντας να αντέξει μακριά της αποφάσισε, να βάλει τέλος στη ζωή του.

Τον τελευταίο καιρό ο Μάνος , σύμφωνα με τους φίλους του, μετά το χωρισμό του από την κοπέλα του είχε κλειστεί στον εαυτό του. Κανείς, όμως δεν φανταζόταν πως θα έπαιρνε την απόφαση να αυτοκτονήσει.

«Λυπάμαι γι’ αυτό που πρόκειται να κάνω αλλά δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς την…» ήταν η αρχή του σημειώματος, το οποίο έχουν οι αρχές στην κατοχή τους.

Σύμφωνα με το protothema.gr έγραφε επίσης, απευθυνόμενος στους γονείς του, «να κοιτάξετε να περνάτε καλά», ενώ είχε και ένα μήνυμα προς την κοπέλα, ζητώντας και από εκείνη να «περνάει καλά στη ζωή της».