Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα πραγματικό ξεχωριστό αξεσουάρ και η καινούρια συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας  2017 της Swarovski προσκαλεί την μοντέρνα γυναίκα να διευρύνει την γκαρνταρόμπα της με τη σειρά EYEWEAR.

Η προτάσεις τις Swarovski έχουν κομψούς σκελετούς και  αναβαθμίζουν αμέσως την αισθητική οποιασδήποτε εμφάνισης, προσθέτοντας την σωστή δόση glamour για κάθε περίσταση.

Όποιος ψάχνει ένα ύφος easy glamour μπορεί να επιλέξει τα γυαλιά ηλίου [SK 0157 01B] με ντεγκραντέ φακούς.

Οι κομψές του γραμμές και η πολυτελής διακόσμηση σε μορφή κοσμήματος στο πλαϊνό του σκελετού του γυαλιού έχουν εμπλουτιστεί από λαμπερά κρύσταλλα Swarovski.

Στρογγυλά και κομψά τα γυαλιά [SK0153 01C] είναι ultra-chic. Ένα μοναδικό κρύσταλλο Swarovski, αποκλειστικά σχεδιασμένο για τη συλλογή γυαλιών ηλίου, και οι φιμέ, ντεγκραντέ φακοί, διασφαλίζουν μια μοναδική γυναικεία εμφάνιση που δεν θα μείνει απαρατήρητη.

Τα γυαλιά ηλίου [SK0152 48G] με το αποκλειστικό κρύσταλλο Swarovski, είναι η επιτομή της κομψότητας. Ο πλαϊνός σκελετός σε χρυσή απόχρωση δίνει τη σωστή δόση glam σε κάθε εμφάνιση.

Με το δικό τους σύγχρονο στυλ τα γυαλιά ηλίου [SK0151 72T] παρουσιάζουν έναν ελκυστικό και πρωτοποριακό σκελετό, έχοντας ένα ποικιλόμορφο αποτέλεσμα με χαριτωμένες blush αποχρώσεις.

Η κολεξιόν αυτής της σεζόν ανανεώνεται με σύγχρονη διάθεση, χάρη στα μπλε γυαλιά ηλίου [SK 0149-H 90W]. Οι φακοί και ο λαμπερός σκελετός που όμως είναι διακριτικός χωρίς έντονες αποχρώσεις, δημιουργούν μια μοντέρνα αίσθηση ενώ οι λεπτομέρειες της τεχνικής Swarovski Crystaldust, προσθέτουν μια κομψή πινελιά στα πλαϊνά του σκελετού κάνοντας πολυτελή την κάθε εμφάνιση.

Χάρη στον fashion σχεδιασμό και στις λεπτομέρειες που προσθέτουν δόσεις λάμψης, η κολεξιόν Γυαλιών Ηλίου της Swarovski για το Φθινόπωρο/Χειμώνα θα κάνει την κάθε γυναίκα απλά ακαταμάχητη.

Swarovski

Η Swarovski προσφέρει μια ευρεία συλλογή απαράμιλλης ποιότητας, δεξιοτεχνίας και δημιουργικότητας. Η Swarovski, η οποία ιδρύθηκε το 1895 στην Αυστρία, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται κρύσταλλα υψηλής ποιότητας, γνήσιους πολύτιμους λίθους και συνθετικούς λίθους, καθώς και έτοιμα προϊόντα όπως κοσμήματα, αξεσουάρ και είδη φωτισμού. Σήμερα, η Επιχείρηση Κρυστάλλων Swarovski γιορτάζει 121 χρόνια ζωής, διοικείται πλέον από τους απογόνους πέμπτης γενιάς της ομώνυμης οικογένειας και διαθέτει ένα δίκτυο με περισσότερα από 2.680 καταστήματα σε όλο τον κόσμο: 170 χώρες, περισσότεροι από 26.000 εργαζόμενοι και έσοδα ύψους 2,6 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2015. Μαζί με τις αδελφές εταιρείες Swarovski Optik (οπτικά είδη) και Tyrolit (αποξεστικά), η Επιχείρηση Κρυστάλλων Swarovski συνθέτει τον Όμιλο Swarovski. Το 2015, ο Όμιλος κατέγραψε έσοδα ύψους 3,37 δισεκατομμυρίων ευρώ και απασχολούσε περισσότερους από 30.000 εργαζομένους. Το Ίδρυμα Swarovski ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό να τιμήσει το φιλάνθρωπο πνεύμα του ιδρυτή της εταιρείας, Daniel Swarovski. Αποστολή του είναι να υποστηρίζει τη δημιουργικότητα και τον πολιτισμό, να προάγει την ευημερία και να διαφυλάσσει τους φυσικούς πόρους.

www.swarovskigroup.com

Loading...