Survivor: Ο Μουρούτσος στην Ελλάδα και οι Διάσημοι…. στο Μαϊάμι

Survivor: Ο Μουρούτσος στην Ελλάδα και οι Διάσημοι.... στο Μαϊάμι

Προσωρινή η «ανακωχή» μπλέ-κόκκινων στο Survivor με αφορμή έναν τραυματισμό της Δαλάκα. Μετά την καταιγίδα, η πίκρα.

Μετά από όλα όσα απαράδεκτα ειπώθηκαν και έγιναν, μετά τις χειρονομίες και τους χουλιγκανισμούς, τις βαριές κουβέντες και το «ξεκατιναριό», όπως θα πει on camera η Μελίνα, έρχεται η ώρα της επιστροφής στις καλύβες και τον πρώτο απολογισμό.

Δυστυχώς κανείς δεν έχει καταλάβει πόσο πολύ έχει πληγωθεί η εικόνα όλων μετά από όλα όσα συνέβησαν και τα οποία είναι άκρως προσβλητικά και απαράδεκτα.

Αναλύουν αστεία γεγονότα, αποκαλύπτεται μία πτυχή του χαρακτήρα τους η οποία κρυβόταν καλά λόγω στρατηγικής. Τώρα πλέον, λίγο πριν την τελική ευθεία τα πνεύματα οξύνονται και τα άπλυτα βγαίνουν στη φόρα.

Εικόνες ντροπής και εικόνες που δικαιώνουν το Νάσο Παπαργυρόπουλο ο οποίος όχι μόνο κράτησε ακέραιο τον χαρακτήρα του, αλλά επιπλέον άφησε αιχμές και υπονοούμενα για όλα όσα συνέβαιναν.

Η Εύη θα δεχτεί τις βολές όλων σχεδόν και έρχεται η ώρα της δικαίωσης του Σώζωντα Παλαίστρου Χάρου, ο οποίος τα έλεγε και κανείς δεν τον πίστευε. Πού είσαι, βρε Χάρε; Μπες μέσα να τους τρελάνεις όλους, να πας με Ροδάνθη τελικό.

Η σχέση της Εύης με την Κατερίνα είναι οριστικά διαλυμένη. Η Ροδάνθη μιλώντας θα πει αυτό που σκέφτονται όλοι. Πως δηλαδή εκεί έχουν πάει για να παίξουν και όχι για να σκοτωθούν. Το να σου βγει ο ώμος και να παίζεις πάντως είναι αν μη τι άλλο και δύσκολο και επίπονο.

Πάντως κάθε φορά που οι Διάσημοι χάνουν, προκύπτει εμπλοκή. Και μάλιστα σοβαρή. Στην οποία όλως τυχαίως είναι μπλεγμένη η Δαλάκα. Η οποία όταν κερδίζει είναι όλα ρόδινα.

Ωρα για Μαϊάμι με Ατζούν

Ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό θα πραγματοποιηθεί σήμερα καθώς η νικήτρια ομάδα θα πάει στο Μαϊάμι. Και, τηλεθεατάρες, εμφανίζεται ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο τυφώνας της ελληνικής τηλεόρασης. Μας έκανε άνω κάτω το τηλεοπτικό τοπίο και τώρα θα πάει και στο Μαϊάμι με τους νικητές.

Εκεί συχνά πυκνά ο Τούρκος παραγωγός πηγαίνει με την καλλονή τρίτη σύζυγό του, Σεϊμά Σουμπασί. «Αφήστε το πάνω μου, θα το κάψουμε» και άλλα παρόμοια θα πει στους παίκτες κατά την ανακοίνωση του επάθλου.

Την πρώτη φράση θα την απευθύνει στη Ροδάνθη. Καθόλου τυχαίο, καθώς αποκαλύπτουμε πως η Ροδάνθη ήταν από τις επιλογές που ο ίδιος αποφάσισε στο κάστινγκ. Θα τρολάρει τη Ροδάνθη ο Ατζούν λόγω της αδυναμίας που έχει εκφράσει για τον παίκτη της τούρκικης ομάδας. «Ροδάνθη είσαι διάσημη στην Τουρκία.

Δεν ξέρω πως, αλλά μην ξεχνάς ότι είμαστε στο ίδιο νησί, οπότε αν κάποιος μιλήσει με κάποιον άλλον για κάτι αυτό μαθαίνεται σε όλο το νησί, στη Δομινικανή Δημοκρατία. Και θα πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι. Οι παίκτες του Survivor θα παίξουν μεταξύ τους κι εσείς θα παίξετε μεταξύ σας, αλλά το έπαθλο θα είναι κοινό.

Γιατί είναι ένα πολύ καλό έπαθλο στη Δομινικανή Δημοκρατία. Επομένως, μόνο οι ομάδες που θα κερδίσουν θα πάνε σε αυτό το έπαθλο. Λοιπόν, Ροδάνθη, όπως ξέρεις δεν μπορούμε να ακουμπήσουμε κάτι στο Survivor.

Παρατηρούμε μονάχα σαν θεατές, αλλά αν υπάρχει η δυνατότητα να κερδίσει η ομάδα σου και να κερδίσει και ο θαυμαστής σου στην άλλη μεριά του νησιού, τότε μπορεί να απολαύσετε αυτό το έπαθλο μαζί», είπε ο τούρκος παραγωγός κι έκανε τη Ροδάνθη κόκκινη ωσάν παντζάρι.

Πίσω στον Αγιο Δομίνικο το τρολάρισμα στη Ροδάνθη συνεχίζεται κανονικά και συμμετέχει και ο Ηλίας σε όλο αυτό. Τους αρέσει που είναι μικρή και ντροπαλή, οπότε όλο αυτό είναι και διασκεδαστικό.

Ακολουθεί το Συμβούλιο του Νησιού. Οι Διάσημοι θα αφηγηθούν τη συναρπαστική εμπειρία τους από το ταξίδι στο Μαϊάμι με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και στη συνέχεια θα περάσουν στην ανακοίνωση του αποτελέσματος. Από το Survivor θα αποχωρήσει ο Μιχάλης Μουρούτσος. Ψύχραιμος θα αποχαιρετήσει.