Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Σπύρος Λιβαθηνός

Είναι γνωστή πλέον η πολυετής φιλία που ενώνει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο με τον κ. Λιβαθινό γεγονός που φάνηκε κατά την επίσκεψή του στο Προεδρικό Μέγαρο με αφορμή τη UNICEF, όπου ο Σπύρος Λιβαθινός είναι ιδρυτικό μέλος και παίκτης της ομάδας ποδοσφαίρου της UNICEF,  για φιλανθρωπικούς σκοπούς και για σχετικές δράσεις.

Κατά τη συνάντησή τους μίλησαν σε πολύ θερμό κλίμα και δεν έλειψαν να αναφερθούν και στον Παναθηναϊκό με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να εκφράζει τις ανησυχίες του για την ομάδα.

Φυσικά η κουβέντα πήγε και στα Αυτοδιοικητικά όπου είχαν μία πολύ εκτενή κουβέντα για τα προβλήματα που ταλανίζουν το Δήμο Μαραθώνα καθώς ο κ. Λιβαθινός είναι Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.
Ο Σπύρος Λιβαθινός δήλωσε ότι προσπαθεί για το καλό της περιοχής και στόχος του ειναι ο ιστορικός Δήμος  Μαραθώνα να παίξει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο με επίκεντρο την ανάπτυξη.
Ο κ. Παυλόπουλος ακούγοντας τον κ. Λιβαθινό είπε χαρακτηριστικά:»Είσαι άξιος άνθρωπος έχεις δουλέψει σκληρά πριν ασχοληθείς με τα κοινά και αυτό η κοινωνία το επιβραβεύει».