Στοίχημα: Δύο σημεία και ένα Goal/Goal

Το δικό του ενδιαφέρον έχει το πρόγραμμα της Παρασκευής, τόσο για τα πρωταθλήματα της ημέρας, αλλά και του δεύτερου ημιτελικού στο Σούπερ Καπ της Ιταλίας. Επίσης υπάρχουν προγνωστικά Κόπα Άφρικα και Ασιατικού κυπέλλου!

Ίντερ – Λάτσιο (21.00)

Με επιβλητικό τρόπο κύλησε το πιο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος για την Ίντερ, η οποία πέρασε με 5-1 από την έδρα της Μόντσα. Στην Σαουδική Αραβία που διαξέγεται το Σούπερ Καπ της δίνεται να διεκδικήσει ένα ακόμη τρόπαιο, αρχικά παίζοντας ημιτελικό με την Λάτσιο και αν περάσει τον τελικό. Οι «νερατζούρι» δείχνουν αποτελεσματικοί φέτος και να κατακτήσουν ότι περισσότερο μπορούν.

Την πέμπτη της διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε η Λάτσιο πριν μερικές ημέρες κόντρα στην Λέτσε με 1-0 και δείχνει πιο αποτελεσματική από ποτέ την φετινή περίοδο. Στροφή στο Σούπερ Καπ Ιταλίας για την ομάδα του Σάρι, η οποία έχει την δυνατότητα να τεστάρει τις αντοχές της, αρχικά απέναντι στην Ίντερ και μετά να διεκδικήσει το τρόπαιο στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ποιοτικότερο ρόστερ αυτό της Ίντερ και με περισσότερες λύσεις την δεδομένη χρονική στιγμή. Προβάδισμα λοιπόν στον άσο και το 1.65 της Stoiximan.

Μάιντς – Ουνιόν Βερολίνου (21.30)

Από νωρίς πίσω στο σκορ η Μάιντς στο εντός έδρας ματς απέναντι στην Βόλφσμπουργκ, όμως ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο για το τελικό 1-1. Πάντα δυσκολεύεται να κερδίσει εξάλλου στην σεζόν, έχοντας 1-8-8 στις 17 πρώτες αγωνιστικές. Κάθε ματς από εδώ και στο εξής έχει την σημασία του, όπως το σημερινό με την Ουνιόν Βερολίνο, όπου θα προσπαθήσει για κάτι καλύτερο και πάλι εντός.

Με το ισόπαλο 0-0 από το γήπεδο της Φράιμπουργκ έφυγε την περασμένη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα η Ουνιόν Βερολίνου και συνεχίζει να μαζεύει βαθμούς. Ωστόσο καλείται να βρει και άλλα θετικά αποτελέσματα για να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ έχει και αυτή την εβδομάδα εκτός έδρας αποστολή, αντιμετωπίζοντας την Μάιντς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Οι δύο ομάδες ψάχνουν βαθμούς και θα έχουν τις ευκαιρίες τους στο ματς. Πιθανότερο όλων το Goal/Goal στο 1.90 από το Pamestoixima.

Αλαβές – Κάντιθ (22.00)

Δύσκολο το έργο της Αλαβές κόντρα στην Μπιλμπάο για το κύπελλο και μάλιστα εκτός έδρας, όπου δεν απέφυγε τον αποκλεισμό με 2-0. Καλύτερα τα πράγματα στο πρωτάθλημα όμως τελευταία, με αποκορύφωμα το διπλό μέσα στην Σεβίλλη και σκορ 3-2. Ειδικά αν βρει νέο τρίποντο σήμερα απέναντι στην Κάντιθ θα πάρει σημαντική ανάσα ενόψει της συνέχειας και θα είναι πιο άνετη στον πίνακα της βαθμολογίας.

Τίποτα δεν πάει καλά για την Κάντιθ και έχει ξεχάσει πότε κέρδισε την τελευταία φορά στο πρωτάθλημα. Στο προηγούμενο παιχνίδι της μάλιστα γνώρισε βαριά ήττα από την Βαλένθια με 4-1 εντός έδρας. Αναμενόμενα υποχώρησε σημαντικά στον πίνακα της βαθμολογίας και όλα θα κριθούν στο υπόλοιπο της σεζόν. Πλέον κινδυνεύει σοβαρά και θα ήθελε να ρεφάρει απόψε με κάτι καλύτερο στο γήπεδο της Αλαβές.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε καλύτερη κατάσταση η Αλαβές και μπορεί να δώσει συνέχεια στη νίκη επί της Σεβίλλης. Στο γήπεδο της έχει το προβάδισμα για τον άσο στο 1.80 από την Bet365.