Λίγα πράγματα στο σημερινό πρόγραμμα, που δεν προσφέρεται για ιδιαίτερα ανοίγματα…

* Στην Ιρλανδία, η Σλίγκο Ρόβερς υποδέχεται τη Φιν Χαρπς. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε σερί over, τα τέσσερα στο over 3,5. Εύκολα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αμυντικά έχουν πολλές αδυναμίες, με το over στο αποψινό ματς να αποτελεί ένα καλό στήριγμα.

* Στην Αργεντινή, η Σαρμιέντο φιλοξενεί τη Ντιφενσά. Σε τραγική κατάσταση οι γηπεδούχοι, έρχονται από δέκα σερί ματς χωρίς νίκη, στα οποία είχαν επτά ήττες και τρεις ισοπαλίες. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μετρούν έξι νίκες και μία ισοπαλία στα επτά τελευταία τους ματς, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία τους και στα επτά. Το διπλό της Ντιφενσά σαφώς και έχει τον πρώτο λόγο.

* Για την τελευταία αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, η Ακισάρσπορ υποδέχεται την Καραμπούκσπορ. Οι γηπεδούχοι μετρούν εννέα over στις προηγούμενες δέκα αγωνιστικές, με τα πέντε στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρία σερί over, τα δύο στο over 3,5. Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον οι δύο ομάδες, θα παίξουν ελεύθερα και μπορούν να μας προσφέρουν ένα ακόμη over 3,5.

* Στην Αργεντινή, η Γοδόι Κρουζ αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Ραφαέλα. Σε φόρμα οι γηπεδούχοι, έρχονται από τρεις σερί νίκες, όπου πέτυχαν συνολικά οκτώ γκολ, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δύο σερί ήττες, προβληματίζοντας με την αμυντική τους λειτουργία. Έστω και δύσκολα, η Γοδόι Κρουζ μπορεί να μας χαρίσει τον άσο.