Σε νοσοκομείο η Sinead O’ Connor μετά το σπαρακτικό βίντεο που ανήρτησε στο facebook.

Η 50χρονη Ιρλανδή τραγουδίστρια βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, καθώς προκάλεσε ανησυχία για την υγεία της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι θαυμαστές της μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που έγινε viral, έσπευσαν στο μοτέλ όπου διέμενε στο New Jersey προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια, αναζητώντας την οικογένειά της και φίλους της.

Μάλιστα, αποκαλύπτει πως η O’Connor βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε νοσοκομείο του Νιου Τζέρσεί, γεγονός που καθησύχασε τους θαυμαστές της, σημειώνει το usay.gr. Ένας φίλος της ανακοίνωσε στη σελίδα της στο Facebook ότι «είναι περιτριγυρισμένη από αγάπη και λαμβάνει την καλύτερη δυνατή περίθαλψη».

«Γεια σε όλους, γράφω εκ μέρους της Sinead, για να γνωστοποιήσω σε όλους όσους την αγαπούν ότι είναι ασφαλής και δεν έχει τάσεις αυτοκτονίας. Περιβάλλεται από αγάπη και λαμβάνει την καλύτερη δυνατή περίθαλψη. Ζήτησε να δημοσιευθεί αυτό το μήνυμα γνωρίζοντας ότι ανησυχείτε για ‘αυτήν. Δεν θα απαντήσω σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, οπότε παρακαλώ δείξτε κατανόηση. Ελπίζω ότι αυτό θα σας ευχαριστήσει», ανέφερε η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δύο χρόνια, η O’ Connor είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στην Ιρλανδία.