Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο «δράκος» των Ιωαννίνων

Οι καταγγελίες που είχαν γίνει είχαν θέσει σε συναγερμό την Αστυνομία η οποία μετά από έρευνες και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οδηγήθηκε στην ταυτοποίηση του δράστη, ο οποίος συνελήφθη εχθές το απόγευμα.

Όπως διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος εντόπιζε, κυρίως βραδινές ώρες στην πόλη των Ιωαννίνων νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε πεζός, τις περισσότερες φορές μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών που διέμεναν, επιχειρούσε ακόλαστες πράξεις σε βάρος τους, προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπειά τους.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί δεκατέσσερις υποθέσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος νεαρών γυναικών, εκ των οποίων η μία ανήλικη καθώς και μία περίπτωση απόπειρας βιασμού, που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες στην πόλη των Ιωαννίνων.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση καθώς και για απόπειρα βιασμού θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Το άρθρο αναρτήθηκε στο pamepreveza.gr