Σοκάρει στην απολογία του ο 52χρονος

Ομολογεί ότι το έχει ξανακάνει

«Αφού καθάρισε το σπίτι τρεις φορές περίπου έπεσε κάποια στιγμή στη συζήτηση από εκείνη ότι αν ήθελα θα μπορούσε να μου κάνει σεξουαλικές χάρες και να της δίνω διπλάσιο ποσό από αυτό που της έδινα». 

Αυτό ισχυρίζεται στην απολογία του, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο που επικαλείται η ιστοσελίδα bloko.gr, ο 52χρονος βιαστής της Δάφνης, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή. 

Σύμφωνα με το κείμενο, που έχει αναρτηθεί από φωτογραφία, ο 52χρονος υποστηρίζει ότι είχε συμφωνία με την 22χρονη φοιτήτρια, προκειμένου να ικανοποιεί τα σεξουαλικά του πάθη, ενώ παραδέχεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο. 

«Έτσι και συνέβη άλλες δύο ή τρεις φορές… είχαμε κάνει συμφωνία να ντύνεται με στολή καθαρίστριας χωρίς εσώρουχα και να προσπαθεί να με ερεθίσει…» περιγράφει στην απολογία του ο 52χρονος «τυφλός», ισχυριζόμενος ότι κάτι ανάλογο έκανε και με τη γυναίκα που είχε σχέσεις για αρκετά χρόνια, αλλά και με μια ακόμη κοπέλα, η οποία είχε πάει στο σπίτι του ως οικιακή βοηθός. 

«Θέλω να πω ότι στις αρχές του έτους είχα βρει και μία άλλη κοπέλα, η οποία ήταν από την Αλβανία και είχαμε παρόμοια συμφωνία και με εκείνη αλλά την έδιωξα όταν εκείνη μου έκλεψε ένα δαχτυλίδι το οποίο αργότερα μου επέστρεψε γιατί την είχα βιντεοσκοπήσει κατά την πράξη της αυτή» αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, στην απολογία του. 

Τα όσα λέει όμως ο κατηγορούμενος αντικρούει, φυσικά, με την δική της περιγραφή στην κατάθεσή της, η 22χρονη κοπέλα, μιλώντας για βιασμό. Η άτυχη κοπέλα λέει ότι την νάρκωσε, την έδεσε και στη συνέχεια την βίαζε με τον πιο άγριο τρόπο.