ΣΟΚ στην Πάτρα – Απόπειρα ληστείας και βιασμού μέσα στο ΤΕΙ!

Τον απόλυτο τρόμο έζησε το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, μια νεαρή γυναίκα, υπάλληλος στο εκδοτήριο εισιτηρίων του αστικού ΚΤΕΛ Πατρών, μπροστά από το ΤΕΙ της πόλης, όπως αποκαλύπτει το thebest. Άγνωστος της επιτέθηκε με σκοπό να την ληστέψει και εν συνεχεία να την βιάσει, μέσα στον χώρο του ΤΕΙ Πατρών.

Η γυναίκα κάποια στιγμή το βράδυ της Δευτέρας, χρειάστηκε να μεταβεί στις τουαλέτες του ΤΕΙ που βρίσκονται λίγα μέτρα από το κιόσκι στο οποίο εργάζεται για το αστικό ΚΤΕΛ.

Φύλακας δεν υπήρχε εκείνη την ώρα στο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Τα φώτα στις τουαλέτες του ΤΕΙ ήταν σβηστά καθώς είχαν χαλάσει.

Όταν η γυναίκα βγήκε από το WC άγνωστος την χτύπησε στον αυχένα με τον αγκώνα του και την έριξε στο πάτωμα. Της ζήτησε ότι είχε πάνω της. Η γυναίκα του εξήγησε πως δεν έφερε χρήματα ή άλλα τιμαλφή. Τότε εκείνος αποπειράθηκε να την βιάσει κατεβάζοντάς της το παντελόνι.

Χτυπημένη και τρομοκρατημένη

Η τρομοκρατημένη νεαρή υπάλληλος βρήκε την ψυχραιμία να τον κλωτσήσει δυνατά και να τρέξει μακριά, αποφεύγοντας τα χειρότερα, σημειώνει χαρακτηριστικά το thebest.

Η γυναίκα έχει πολλαπλές εκδορές και εκχυμώσεις στο πρόσωπο και το σώμα, από την πάλη με τον παραλίγο ληστή και βιαστή.

Η ίδια απευθύνθηκε στην αστυνομία και έκανε μήνυση αναφέροντας όσα από τα χαρακτηριστικά του, μπόρεσε να διακρίνει μέσα στον πανικό που ένοιωσε.

Ο άνδρας που της επιτέθηκε ήταν ντυμένος με μπουφάν με κουκούλα την οποία είχε σφιχτά δεμένη γύρω από το κεφάλι του και το πρόσωπο, ενώ είχε μούσια. Είχε ύψος γύρω στο 1,80.