ΣΟΚ! Για βιασμό κατηγορείται ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ!

Για βιασμό κατηγορείται ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση ότι ο ηθοποιός, κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση! Ο διεθνούς φήμης Γάλλος ηθοποιός, Ζεράρ Ντεπαρντιέ κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος μιας 22χρονης.

Ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός αρνήθηκε κατηγορηματικά όσα του προσάπτουν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αρνούμαι απόλυτα» όσα λένε για μένα.

H καταγγελία για βιασμό, σύμφωνα με το BBC, έγινε από 22χρονη Γαλλίδα ηθοποιό, της οποίας το όνομα δεν έχει διαρρεύσει. Την καταγγελία επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του 69χρονου Γάλλου ηθοποιού, λέγοντας πως «ο πελάτης μου αρνείται κατηγορηματικά ότι διέπραξε το παραμικρό έγκλημα». «Είχα μία πολύωρη συνεργασία και συνομιλία με τον κ. Ντεπαρντιέ και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι είναι αθώος», πρόσθεσε ο δικηγόρος Herve Temime.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από τη γαλλική εισαγγελία, η νεαρή γυναίκα απευθύνθηκε αρχικώς στο αστυνομικό τμήμα του Lambesc, στη νότια Γαλλία. Λόγω της βαρύτητας του ονόματος που έχει ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, η υπόθεση μεταβιβάστηκε στα κεντρικά, στο Παρίσι.