Ο παραιτηθείς υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και πρόεδρος του «Πράττω» θα βρίσκεται σήμερα Δευτέρα στο Ηράκλειο όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Εμπορικό Επιμελητήριο της πόλης.

Η ομιλία αποκτά ειδικό πολιτικό βάρος, αφού θα είναι η πρώτη επίσημη και δημόσια τοποθέτησή του μετά την παραίτησή του και τις ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του κυβερνητικού συνασπισμού για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με γενικό τίτλο «Η Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει».
YouTube ‎@YouTube

Εκδήλωση του ΠΡΑΤΤΩ με θέμα «Η Ελλάδα σε ένα κόσμο που αλλάζει» και ομιλητή τον Ν. Κοτζιά στo Ηράκλειο, την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19.00, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου https://www.youtube.com/channel/UCwD8ENLKw7H_baJcEIF_ouw/live μέσω του χρήστη @YouTube

Κίνηση Πραττω@kinisipratto

Εκδήλωση του ΠΡΑΤΤΩ με θέμα «Η Ελλάδα σε ένα κόσμο που αλλάζει» και ομιλητή τον Ν. Κοτζιά στo Ηράκλειο, την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19.00, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείουhttps://www.youtube.com/channel/UCwD8E

Loading...