Αρχική ΚΥΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ Serial killer στην Κύπρο: Εντοπίστηκε η σορός της μικρής Σιέρα

Serial killer στην Κύπρο: Εντοπίστηκε η σορός της μικρής Σιέρα

Τέλος στη φρικιαστική αναζήτηση των θυμάτων του 35χρονου serial killer Νίκου Μεταξά μπήκε σήμερα, καθώς εντοπίστηκε και ανασύρθηκε η σορός της 6χρονης Σιέρα, κόρης της Μέρι Ρόουζ.

Κάτω από αντίξοες συνθήκες και υπό συνεχή βροχή, οι δύτες ιδιωτικής εταιρείας εντόπισαν το άψυχο σώμα του 6χρονου παιδιού.

Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα του τον Μάιο του 2018, με τη Μέρι Ρόουζ να εντοπίζεται στις 14 Απριλίου και να είναι το πρώτο θύμα του καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Το πρωί, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sigmalive.com, ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος είχε μεταβεί εκ νέου στη Λίμνη για υποδείξεις. Κατά τη διάρκεια των υποδείξεων, υπέδειξε άλλο σημείο στο οποίο είχε πετάξει τη σορό του άτυχου παιδιού.

Οι έρευνες εστιάστηκαν σε αυτό το σημείο και υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής των ερευνών ο δύτες καταδύθηκαν και εντόπισαν τη σορό του παιδιού.

Το άψυχο σώμα της 6χρονης εντοπίστηκε τυλιγμένο σε σεντόνι, με σχοινί και τσιμεντομπλόκ.

«Είμαι ικανοποιημένος και συγκινημένος» δήλωσε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, επιβεβαιώνοντας την ανεύρεση της σορού της μικρής Σιέρα.