Το Σεμινάριο περιλαμβάνει τα εξής:

Γνωριμία με τις βασικές Αρχές της Μεθόδου – Επεξήγηση των 38 Ανθοϊαμάτων Bach και των 7 κατηγοριών στις οποίες κατατάσσονται – Γνωριμία με την φόρμουλα κρίσης του Rescue Remedy και τις χρήσεις αυτής – Μελέτη περιστατικών και πρακτικά παραδείγματα – Επεξήγηση των μεθόδων παρασκευής μητρικών σκευασμάτων και πρακτική εφαρμογή παρασκευής προσωπικού ιάματος – Εισαγωγή στην Φιλοσοφία του Dr. Bach περί ασθένειας και υγείας – Προσέγγιση θεμελιωδών αρχών όπως της Απλότητας και της σχέσης με την Φύση – Μαθητεία γύρω από την χρήση των Ανθοϊαμάτων στην καθημερινότητα για εμάς, την οικογένεια μας, τα φυτά και τα ζώα μας – Αντίληψη και καταγραφή των αποτελεσμάτων της ανθοθεραπείας – Κίνητρα για έμπνευση για βαθύτερη ενασχόληση με την μέθοδο – Γνωριμία με το διαθέσιμο υλικό γύρω από τα Ανθοϊάματα.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι μαθητές θα είναι σε θέση να επιλέγουν με αυτοπεποίθηση τα ιάματα που ταιριάζουν στην ψυχονοητική τους κατάσταση και να τα εισάγουν στην καθημερινότητα τους ως ένα σύμμαχο που θα τους συντροφεύει και θα τους ενδυναμώνει την κάθε στιγμή. Θα φτιάξουν οι ίδιοι το πρώτο τους ανθοΐαμα ώστε να ξεκινήσει η άμεση εμπειρία της ανθοθεραπείας.

Ταυτόχρονα, μέσα από ένα δίκτυο μαθητών και δασκάλου το οποίο αναπτύσσεται, παρέχεται αλληλοϋποστήριξη στα πρώτα αλλά και μελλοντικά βήματα στην Τέχνη της Ανθοθεραπείας για τον εμπνευσμένο μελετητή και χρήστη της μεθόδου.

Το Σεμινάριο είναι Πιστοποιημένο από το Κέντρο Μπαχ, Επίπεδο 1
Διδάσκει η Γαία Δημητρίου

http://bachcentre.com/found/courses/viewcourse.php?Index=4213

για πληροφορίες: bachremedies.gr@gmail.com

Loading...