Ιδιαίτερα… θερμό είναι ήδη το φετινό καλοκαίρι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς αν δείτε καλά τις τελευταίες εξελίξεις, θα παρατηρήσετε ότι μαίνεται και κορυφώνεται το τελευταίο διάστημα η κόντρα μεταξύ Ολυμπιακού – ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα μεταξύ Βαγγέλη Μαρινάκη και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σίγουρα δεν ήταν τυχαία η «αρπαγή» του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ειδικά με τον τρόπο που έγινε και με το γεγονός ότι για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του, θα πρέπει να βγει σχετική απόφαση στο δικαστήριο, εφόσον προσφύγει η Ένωση όπως έχει ενημερώσει.

Ακολούθησε το μπάσιμο των Πειραιωτών στον Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος «τίναξε στον αέρα» την συμφωνία Εργοτέλη – ΑΕΚ και τώρα έσκασε η μεταγραφή του Γκερέρο!

Πρόκειται για τον Ισπανό επιθετικό που εδώ και καιρό απασχολούσε τους Κιτρινόμαυρους, όμως τελικά συμφώνησε και έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Δεν μπορεί και οι τρεις περιπτώσεις να είναι τυχαίες, ενώ άνθρωποι που γνωρίζουν καλά πράγματα και καταστάσεις, επιμένουν πως ακόμα είμαστε στην αρχή.

Ήδη υπάρχει έντονη φημολογία για τον Βράνιες, ο οποίος ενώ ετοιμάζει βαλίτσες για την Άντερλεχτ, λέγεται πως «απειλεί» με μελλοντική μεταγραφή στο Λιμάνι.

sportdog.gr

Loading...