Σάκης Τανιμανίδης: Με τη Χριστίνα θέλουμε πάρα πολύ ένα παιδί

Σάκης Τανιμανίδης

«Προσπαθώ να πείσω τη Χριστίνα εδώ και τρία χρόνια να κάνει τηλεόραση», είπε ο παρουσιαστής

O Σάκης Τανιμανίδης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το φετινό Survivor, τη Χριστίνα Μπόμπα, αλλά και τα επαγγελματικά του.

«Είμαι μηχανόβιος γιατί, όπως λένε, τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα και τώρα που μετακόμισε στο κέντρο το κατάλληλο εργαλείο είναι το δίκυκλο. Η Χριστίνα δεν με ζηλεύει και ούτε εγώ τη ζηλεύω.

Μιλάμε πολύ συχνά με τη Χριστίνα με βίντεο κλήση, είναι επικίνδυνο, πρέπει να το χρησιμοποιείτε με τη σωστή δοσολογία. Ένας χρόνος γάμου είναι παράδεισος, μετά δεν ξέρω τι γίνεται. Θέλουμε πάρα πολύ ένα παιδί.

Προσπαθώ να πείσω τη Χριστίνα εδώ και τρία χρόνια να κάνει τηλεόραση. Μου λείπει πάρα πολύ η ταξιδιωτική εκπομπή, αλλά τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω κάτι που δεν έχω ξανακάνει και μου αρέσει πάρα πολύ να δοκιμάζομαι.

Δεν είμαι στέλεχος του ΣΚΑΙ, είμαι συνεργάτης. Καλά κάνουν και φέρνουν ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν δυνατά προγράμματα. Ο Ατζούν είναι φίλος μου, άσχετα με την επαγγελματική σχέση.

Το Survivor δεν έκανε νούμερα, μάλλον δεν γούσταρε ο κόσμος το “Ελλάδα – Τουρκία», προτιμάει να είναι διάσημοι και μαχητές.

 Είναι λογικό, δεν θα διαφωνήσω με τον κόσμο», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης.