Σ.Τσιτσιπάς για Ε.Μασκ: «Τα πράγματα που «μοιραζόμαστε» είναι η «τρέλα» μας και η προσπάθεια μας να ακουστούμε» (βίντεο)

Τσιτσιπάς

Ο διεθνής τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, διάβασε την αυτοβιογραφία του Ελον Μασκ και δήλωσε μάλιστα πως… ταυτίζεται με τον ιδρυτή της Tesla.

Εκτός από τις ανακαλύψεις του, ο Μασκ έχει γίνει διάσημος και για τα παράξενα tweet που έχουν κοστίσει στην εταιρεία του δισεκατομμύρια δολάρια ενώ έχουν επηρεάσει, κατά καιρούς, πάρα πολύ τις αγορές και τα χρηματιστήρια ανά τον κόσμο.

​Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρήκε την ευκαιρία όντας σε καραντίνα και διάβασε τη βιογραφία του ιδρυτή της Tesla και την βρήκε τρομερά ενδιαφέρουσα.

Ashlee Vance

@valleyhack

Ok this is the best review I’ve ever got https://twitter.com/StefTsitsipas/status/1257297766717493249 

Stefanos Tsitsipas

@StefTsitsipas

Απάντηση στον χρήστη @valleyhack @elonmusk

A very perky and cognitive biography @valleyhack.

Ενσωματωμένο βίντεο

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Ashlee Vance
«Έχω διαβάσει τη βιογραφία του αρκετές φορές. Τα πράγματα που «μοιραζόμαστε» είναι η «τρέλα» μας, οι ιδέες μας και η προσπάθεια μας να ακουστούμε από όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται. Μπορεί να είμαστε «ανορθόδοξοι» στο να περάσουμε το μήνυμά μας αλλά θέλουμε να ανακαλύψουμε καινούρια πράγματα που υπάρχουν εκεί έξω» είπε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Stefanos Tsitsipas

@StefTsitsipas

After some research I came to the realization that @elonmusk and I have a lot in common.

174 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συγγραφέας, μάλιστα, της βιογραφίας του Μασκ, Άσλεϊ Βανς, ανέφερε ότι το σχόλιο του Τσιτσιπά είναι η καλύτερη κριτική για το βιβλίο του.