Το Γεντί Κουλέ έβαλε τα καλά του και τίμησε όπως του αξίζει τον σπουδαίο Ευγένιο Γκέραρντ. Χιλιάδες κόσμου έδωσαν το παρών στο φιλικό προς τιμήν του και αποθέωσαν το μεγαλύτερο προπονητή που κάθισε ποτέ στο πάγκο του ΟΦΗ, δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα που προκάλεσε τρομερές αναμνήσεις, ρίγη συγκίνησης και αρμόζει στο ήθος του ανδρός. 

 

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Ολλανδέ» ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα με τον… Γκεραρντάκη έχοντας πάντοτε τη συντροφιά της συζύγου του να γνωρίζει ένα απίστευτο standing ovation και να καταχειροκροτείται τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την αποχώρησή του. 

Μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου και φίλοι του πρώην προπονητή βρέθηκαν στο τερέν του ηρακλειώτικου γηπέδου και έδωσαν έναν αγώνα τιμώντας έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές που κόσμισε με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα. 

Για το ιστορία και μόνο, καθώς μετά από τέτοιες στιγμές το αγωνιστικό περνά σε δεύτερη μοίρα οι «Φίλοι του Γκεράρντ» επικράτησαν με 3-0 των «Παιδιών του Γκέραρντ». 

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Loading...