Ραγδαίες εξελίξεις – Με ποιο σταθμό έδωσε τα χέρια το «Τατουάζ»

Όλα τα κανάλια θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους το σεναριογράφο και ηθοποιό που με το «Μπρούσκο» και το «Τατουάζ» σάρωσαν.

Ο Alpha προσπάθησε να κρατήσει την πετυχημένη ομάδα στο κανάλι. Ωστόσο, ο Ανδρέας Γεωργίου έχει διαφορετικά σχέδια. Και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το usay.gr έχει έρθει σε προφορική συμφωνία για τη νέα του τηλεοπτική στέγη.

Μαζί του φυσικά θα πάρει σχεδόν όλη την ομάδα του «Τατουάζ». Ενώ είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις με τους ηθοποιούς που θα στελεχώσουν το νέο σήριαλ.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Γεωργίου έχει έτοιμο και δεύτερο σήριαλ, στο οποίο ωστόσο δεν θα συμμετέχει, αλλά θα έχει τη σκηνοθεσία και την παραγωγή. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, το νέο «Τατουάζ» του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου «έκλεισε» στον ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρει η Real οι επαφές ανάμεσα στο κανάλι του Φαλήρου και τους συντελεστές του «Τατουάζ» ολοκληρώθηκαν αισίως. Η νέα σειρά βασίζεται σε μια παλαιότερη ιδέα για ταινία που είχε η ομάδα του «Τατουάζ» με τίτλο, «8 λέξεις», την οποία τώρα την τροποποίησαν σε μορφή σειράς.