Ραγδαίες εξελίξεις – Αποχαιρετισμός στα «όπλα»: Ο Καμμένος συναντά τους στρατηγούς: «Είναι η τελευταία μας συνάντηση ως υπουργός»

Καμμένος συνάντηση με στρατηγούς

Αποφασισμένος να εγκαταλείψει το υπουργείο εμφανίζεται ο Πάνος Καμμένος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες από το πρωί κλεισμένος στο γραφείο του φαίνεται να τελειώνει και με τις τελευταίες εκκρεμότητες.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει συνάντηση με την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, και σε αυτή φέρεται να αποχαιρετά τους στρατηγούς, λίγο πριν συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου για να δρομολογήσουν την έξοδό του από την κυβέρνηση.

«Είναι η τελευταία μας συνάντηση ως υπουργός», φέρεται να είπε στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Άμυνας.

Οι πληροφορίες λένε πως ο Υπουργός Άμυνας συνομίλησε με τους επικεφαλής των σωμάτων, δείχνοντας αποφασισμένος να αποχωρήσει. Φέρεται, δε, να είπε σε συνομιλητές του, που τον ρώτησαν σχετικά με τις προθέσεις του, έναντι του κ. Τσίπρα πως «θα πράξω αυτό που πρέπει», αναφέρει το crashonline.gr.