Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και οι Εκδόσεις «ΒΕΓΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ», προσκαλούν το κοινό την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, στις 7:30 μ.μ, στην Αίθουσα Πολυχώρου Δημαρχείου Π. Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος), να παρακολουθήσει, σε μορφή μουσικοθεατρικής παράστασης το νέο βιβλίο της συγγραφέως Άννας Μπιθικώτση, που φέρει τον τίτλο: «ΨΗΛΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ».

Η Άννα Μπιθικώτση που ξεχωρίζει για το ταλέντο και την προσωπική της γραφή, συνυπάρχει επί σκηνής μέσα από τις λυρικές αφηγήσεις της οι οποίες βασίζονται στο νέο της βιβλίο, με σπουδαίους ερμηνευτές, μουσικούς και χορωδούς, όπου όλοι μαζί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στους δρόμους της κοινής αισθητικής και του ονείρου, τραγουδώντας την Αγάπη, ενώ περίτεχνα και ευρηματικά θα προβάλλονται video πλημμυρισμένα από συναισθήματα.

Θα αποδοθούν τραγούδια του μεγάλου έλληνα σύνθετη Μίμη Πλέσσα, μεταξύ αυτών: «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Καμαρούλα μια σταλιά», «Όλα δικά σου μάτια μου», «Ένας ουρανός μ’ αστέρια» κ.α, καθώς και άλλων ανυπέρβλητων συνθετών  που Ύμνησαν την Αγάπη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Η συγγραφέας Άννα Μπιθικώτση στις δραματοποιημένες αφηγήσεις

Ο ερμηνευτής Σωτήρης Δογάνης

Στο Πιάνο & φωνή, η σοπράνο και πιανίστρια, Κατερίνα Μεγάλου

Συμμετέχει η «Μικτή Πολυφωνική Χορωδία ΜΕΛΩΔΟΙ»

του Πολ. Συλλ. «Πρ. Ηλίας» Γλυφάδας

Συντονισμός – παρουσίαση: Μιχάλης Τριανταφύλλου

Επιμέλεια video: Κώστας Νικολόπουλος

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, ενώ το βιβλίο στο οποίο στηρίζεται το σενάριο της παράστασης  στηρίζει με τις πωλήσεις του τους σκοπούς και τις δράσεις του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΥΦΛΩΝ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

 

Loading...