Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

Επιτέλους δράση μετά από ημέρες στα Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Παρασκευή 08/05 στο Arxondasbet.com, όπου υπάρχει η έναρξη ενός ακόμη πρωταθλήματος, της Νότιας Κορέας. Πάμε να δούμε τι ..καλό προκύπτει.

Οι σημερινές αποδόσεις είναι από το Stoiximan

Νωρίς στις 13.00, το πρωτάθλημα στη Νότια Κορέα κάνει πρεμιέρα με το Τζέονμπουκ – Σουγουόν και μάλιστα μας δίνει σημείο. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη και κατ’ επέκταση τον άσο.

Σαφώς και η πιο εμπορική Λίγκα όλο αυτόν τον καιρό είναι της Λευκορωσίας και η έβδομη αγωνιστική ξεκινά σήμερα με δύο αμφίρροπες αναμετρήσεις, που κρύβουν ως πρώτη άποψη παγίδες.

Αρχικά, η πρωτοπόρος Σλουτσκ υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Ενερτζέτικ Μινσκ και με τα όσα έχουμε δει από τις δύο ομάδες σε αυτό ο κομμάτι της σεζόν, η πιο πιθανή στοιχηματική διέξοδος είναι το Goal/Goal.

Όλα πιθανά λίγο αργότερα και στο Γκοροντέγια – Μινσκ, αφού οι δύο ομάδες είναι κοντά σε δυναμική και είναι ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Σκοράρουν άνετα πάντως και αξίζει σαν απόδοση το Over 2.5.

Από εκεί και πέρα για τις ρεζέρβες της Λευκορωσίας, όπου μπαίνουν αρκετά τέρματα θα ασχοληθούμε με το Over 2.5 τόσο στο Σλάβια Μοζίρ Β’ – Τορπέντο Ζοντίνο Β’, αλλά και στο Νέμαν Γκρόντνο Β’ – Ρουχ Μπρεστ Β’.

Μια τελευταία στάση και στο Τουρκμενιστάν, που έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας τις τελευταίες εβδομάδες. Εκεί όπου η Κόπεταγκ έχει το πάνω χέρι για τον άσο απέναντι στην Μέρο Μάρι, που δείχνει ένα σκαλί παρακάτω.

Αυτά ως μια πρώτη προθέρμανση για αύριο, που έχει περισσότερες επιλογές, πρωταθλήματα και το πρόγραμμα στοιχηματικά είναι πιο ελκυστικό. Καλή τύχη σε όλους.

Τι επιλέγω για προγνωστικά σήμερα

Μία και καλή πρόταση θα . . . διαβάστε όλο το άρθρο στον Άρχοντα