Προγνωστικά Λευκορωσίας Τορπέντο Ζοντίνο – Γκοροντέγια 15/5/2020

Ασταθής η Ζοντίνο, κλασικά άμυνα παίζει η Γκοροντέγια.
_______________________________________________________________
Σε ένα κακό παιχνίδι έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Σλάβια Μοζίρ, αλλά τουλάχιστον έμεινε για 5ο σερί ματς αήττητη. Αήττητη εντός έδρας με 7 βαθμούς σε 3 αγώνες, απέχει μόλις ένα βαθμό από την κορυφή. Χωρίς απουσίες.
Και πάλι αμυντικογενής ο τρόπος παιχνιδιού της, έφερε 1-1 εντός έδρας με την Μινσκ, αυτή ήταν η 2η σερί ισοπαλία της και το 3ο σερί ματς που δεν κερδίζει. Εκτός έδρας μετράει 7 βαθμούς σε 4 αγώνες, απέχει 4 βαθμούς από την πρώτη τριάδα. Επίσης χωρίς απουσίες.
Προϊστορία: Στα δέκα τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας το ρεκόρ είναι 3-4-3.
Εκτίμηση: Η Ζοντίνο από εκεί που βάζει 5 γκολ μετά δεν μπορεί να βρει ούτε ένα με την Σλάβια Μοζίρ. Εντυπωσιακό το 8/8 under για την Γκοροντέγια, που και πάλι δεν θα αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, κρατάμε σαν προγνωστικό το under στο 1,47 του Stoiximan.
 

Από το cleverbet μπορείτε να βλέπετε προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους αγώνες ημέρας. Βαθμολογίες, τζίρους στοιχήματος και στατιστικά από το κουπόνι στοιχήματος. Κάνετε την εγγραφή σας από τα διαφημιστικά και τούς συνδέσμους που έχουμε στην σελίδα μας, και εξασφαλίστε τις μεγαλύτερες προσφορές* εγγραφής από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελληνικής αγοράς.