Προγνωστικά Λευκορωσίας Νεμάν-Ρουχ Μπρεστ σήμερα 9/5/2020

Δυνατή εντός έδρας η Νεμάν, πολύ σφικτή ομάδα η Ρουχ Μπρεστ.
___________________________________________________________________
Δεν ανταγωνίστηκε την Μπάτε Μπορίσοφ η Νέμαν εκτός έδρας, έχασε με 3-1 επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα, αμυντικά βγάζει αδυναμίες. Εντός έδρας μετράει 7 βαθμούς σε 3 αγώνες, απέχει 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Χωρίς απουσίες.
Ισοφάρισε στο τέλος σε 1-1 εντός έδρας την Γκοροντέγια η Ρουχ Μπρεστ και αυτή ήταν η 2η σερί ισοπαλία της, μένοντας παράλληλα για 4ο σερί ματς αήττητη. Εκτός έδρας μετράει ρεκόρ 1-2-1, απέχει 4 βαθμούς από την πρώτη τριάδα. Επίσης χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.
Προϊστορία: Δεν έχουν αναμετρηθεί πρόσφατα οι δύο ομάδες.
Πρόταση: Η Νεμάν στην έδρα της βγάζει πολλή ουσία στο παιχνίδι της και αμυντικά κρατάει καλά. Από τη μεριά της η Ρουχ Μπρεστ είναι η ομάδα με τα λιγότερα γκολ σε άμυνα και επίθεση, κρατάμε σαν προγνωστικό το under στο 1,40 του Stoiximan.
 
Από το cleverbet μπορείτε καθημερινά να βλέπετε προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους αγώνες ημέρας. Βαθμολογίες, τζίρους στοιχήματος και στατιστικά από το κουπόνι στοιχήματος. Κάνετε την εγγραφή σας από τα banner και τούς συνδέσμους που έχουμε στην σελίδα μας, και εξασφαλίστε τις μεγαλύτερες προσφορές* εγγραφής από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελληνικής αγοράς