Προγνωστικά Άρχοντας: Μπαρτσελόνα – Λίβερπουλ

Champions League: Μπαρτσελόνα – Λίβερπουλ

Πριν να περάσουμε στο κυρίως θέμα, να σας ενημερώσουμε πως στο ΑrxondasΒet.com -το αρχαιότερο site προγνωστικών στην Ελλάδα- θα δείτε και τις καλύτερες online στοιχηματικές εταιρίες 2019, όπως την Vistabet, με αξιολόγη από τον Άρχοντα.

Στο Camp Nou η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Λίβερπουλ στην ημιτελική φάση του Champions League, σε ένα ματς που για πολλούς θα άξιζε να είναι ο φετινός τελικός της διοργάνωσης.

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε τον τίτλο στην Ισπανία και πηγαίνει με αέρα αισιοδοξίας απέναντι στην αντίπαλο της.

Βέβαια όποιον και να είχε σε αυτή την φάση με την ίδια επιμέλεια και σοβαρότητα θα τον αντιμετώπιζε αφού επιπλέον θέλει να ξορκίσει και το περσινό της μέγα πάθημα από την Ρόμα που σίγουρα θα της έγινε μάθημα.

Το παρόν δίνουν όλα τα μεγάλα όπλα της ομάδας κάτι που ενθουσιάζει τους φίλους της αλλά και τον Ερνέστο που ψάχνει την πρόκριση αλλά και την κατάκτηση του μεγάλου τροπαίου.

Η Λίβερπουλ κάνει μια εξαιρετική σεζόν και παρότι η φετινή Premier League είναι πολύ δύσκολη στα πάνω πατώματα αντέχει και στις διοργανώσεις και με τις εμφανίσεις της και κυρίως με την συνέπεια της κάνει τους φίλους της ομάδας να ονειρεύονται κατακτήσεις που τόσο έχουν λείψει από την σπουδαία ομάδα του Αγγλικού λιμανιού.

Σε αντίθεση με την αντίπαλο τους που έχει ¨ολοκληρώσει¨, υπολείπεται ενός πόντου από την Σίτι. Είναι περισσότερο ¨τσιτωμένη¨ κάτι που δεν είναι σίγουρο ότι θα την βοηθήσει, ενώ σε αυτό το ματς θα πάει με απόντα τον Fabinho και ίσως και τον Firmino.

Υπάρχει αρκετή προϊστορία μεταξύ των δυο αυτών σπουδαίων ομάδων και τα δεδομένα είναι ιδιαίτερα ανατρεπτικά. Επίσης υπάρχουν πολλές . . .

ΠΡΟΤΑΣΗ: . . . διαβάστε το άρθρο στον Άρχοντα