Πρίγκιπας Κάρολος: Κυκλοφορεί την πρώτη του συλλογή ρούχων!

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου κάνει τα πρώτα του βήματα στη μόδα!

Όπως διαβάζουμε στα βρετανικά ΜΜΕ, το φιλανθρωπικό Ίδρυμα του Κάρολου, The Prince’s Foundation συνεργάζεται με την Yoox Net-a-Porter σε ένα πρότζεκτ, το οποίο θα περιλαμβάνει την παραγωγή μιας capsule συλλογής τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

H σειρά «Modern Artisan» η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της το προσεχές καλοκαίρι με μια συλλογή για το επόμενο φθινόπωρο / χειμώνα – έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή την παραδοσιακή κλωστοϋφαντουργία και σχεδιασμό με την αειφόρο κατασκευή υψηλής τεχνολογίας.

Μέσα από αυτό, η συνεργασία στοχεύει να εξοπλίσει νέους σπουδαστές (από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία) με τις δεξιότητες να πετύχουν, σε ένα γρήγορο, ψηφιακό τοπίο.

«Σχεδιασμένη στην Ιταλία και κατασκευασμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο, η συλλογή Modern Artisan θα αποτελέσει σημαντική έκφραση για το πώς το ταλέντο και η τεχνολογία μπορούν να λειτουργήσουν πέρα ​​από τα όρια και τα σύνορα» δήλωσε ο Federico Marchetti, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Yoox Net-a-Porter.

Όλα τα κέρδη από τη συλλογή θα διατεθούν στο Prince’s Foundation, το οποίο βοηθά στην υποστήριξη των ανθρώπων μέσω της κοινότητας. Θα διατεθεί προς πώληση σε Net-a-Porter, Mr Porter, The Outnet και Yoox.

Αυτή δεν είναι, φυσικά, η πρώτη βασιλική συλλογή μόδας, που λανσαρίστηκε πρόσφατα. Η νύφη του Καρόλου, η δούκισσα του Sussex δημιούργησε το καλοκαίρι μια συλλογή με επίκεντρο τον εργασιακό χώρο, δηλαδή ρούχα για το γραφείο, σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό ίδρυμα Smart Works.

Το άρθρο αναρτήθηκε στο pasmina.gr