Πολιορκία στο γραφείο του Κόκκαλη από οργισμένους Έλληνες – «Δεν έγινες υπουργός για να προδώσεις την Μακεδονία και την χώρα»

Βασίλης Κόκκαλης

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας έξω από το γραφείο του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη μέλη του «Μακεδονικού Συνδέσμου Ελληνιστικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

Παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης οι διαμαρτυρόμενοι χρησιμοποίησαν βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Λαρισαίου υφυπουργού, όπως «προδότη» και έκαναν λόγο για πρωταγωνιστές κυβιστήσεων, σε ότι αφορά το θέμα της Μακεδονίας και την Συμφωνία των Πρεσπών. Απευθυνόμενοι στον υπουργό (χωρίς ο ίδιος να βρίσκεται στο γραφείο του διότι ως γνωστόν βρίσκεται στην Κίνα για κυβερνητική αποστολή), τόνισαν: «Δεν έγινες υπουργός για να προδώσεις την Μακεδονία και την χώρα».

Για περίπου μισή ώρα συνέχισαν τα συνθήματα κατά του Βασίλη Κόκκαλη, και της κυβέρνησης, ενώ σημείωσαν ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν τις διαμαρτυρίες τους.

Μάλιστα έδωσαν νέο «ραντεβού» για διαμαρτυρία μεθαύριο Τετάρτη, στο ίδιο μέρος στις 8μ.μ.

Να σημειωθεί ότι το γραφείο του κ. Κόκκαλη ήταν κλειστό, και φυσικά εκτός από τον ίδιο τον υφυπουργό που απουσιάζει δεν υπήρχε κανένας συνεργάτης του μέσα.

Πολιορκία στο γραφείο του Κόκκαλη από οργισμένους Έλληνες Πολιορκία στο γραφείο του Κόκκαλη από οργισμένους Έλληνες Πολιορκία στο γραφείο του Κόκκαλη από οργισμένους Έλληνες Πολιορκία στο γραφείο του Κόκκαλη από οργισμένους Έλληνες

ΠΗΓΗ: onlarissa.gr