Η κρίση που περνάνε οι σχέσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί με τον ΣΚΑΪ έχουν επηρεάσει και τα προγράμματα του σταθμού. Όσα τουλάχιστον ανήκουν στην εταιρεία παραγωγής του.

Το My Style Rocks ναι μεν πήρε το «πράσινο» φως για τη νέα σεζόν ωστόσο θα έχει αλλαγές. Ο Ατζούν δεσμεύει τα άτομα που εμπλέκονται στις παραγωγές του ανά project και όχι ανά σεζόν. Η Σπυροπούλου στον ρόλο της παρουσιάστριας, κατάφερε να ξεχωρίσει. Και να μην μπει σε σύγκριση με την προηγούμενη παρουσιάστρια του παιχνιδιού, Ευαγγελία Αραβανή.

Μετά το τέλος του δεύτερου κύκλου του My Style Rocks, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι «ελεύθερη». Και χωρίς κάποιο συμβόλαιο να την δεσμεύει.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το παιχνίδι θα προβληθεί και τη νέα σεζόν με άλλη παρουσιάστρια όμως.

Αυτό γίνεται γιατί ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, θέλει να ανανεώνει τα προγράμματα του με φρέσκα πρόσωπα ώστε να προσελκύει το τηλεοπτικό κοινό. Μοναδική εξαίρεση, αποτελεί το Survivor και ο παρουσιαστής του Σάκης Τανιμανίδης.

Αλλαγές όμως, θα υπάρξουν και στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Σύμφωνα με το Happy Day, εκτός από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, θα αντικατασταθεί και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος ενώ η Μπέττυ Μαγγίρα συζητάει ήδη για τον ρόλο που θα έχει στο παιχνίδι.

Όσον αφορά τον Στέλιο Κουδουνάρη, η θέση του στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks είναι η μόνη που είναι σίγουρη καθώς θεωρείται… σταθερή αξία για το παιχνίδι αλλά και για τον ΣΚΑΪ.

usay.gr