Ποιο θα είναι το όνομα του μωρού της Κιμ Καρντάσιαν;

Πριν από λίγες ημέρες, η Κιμ Καρντάσιαν καλωσόρισε το τέταρτο παιδί της μέσω παρένθετης μητέρας και όλοι ανυπομονούν να μάθουν το όνομά του, διότι είναι γνωστό πως η διάσημη τηλεπερσόνα επιλέγει περίεργα ονόματα.

Εξάλλου, έχουν γίνει απίστευτα σχόλια για το όνομα Νορθ που έχει δώσει στην πρώτη της κόρη που θυμίζει προσανατολισμό, αλλά και στον πρώτο της γιο, που τον λένε Σεντ (δηλαδή Άγιος).

Μάλιστα, οι θαυμαστές στο Twitter έχουν ήδη μια θεωρία για το πώς μπορεί να έχει ονομάσει το τέταρτο παιδί της καθώς το Σαββατοκύριακο, η Κιμ Καρντάσιαν τουίταρε διάφορες φωτογραφίες από το baby shower του μωρού της, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα, «το πιο ήρεμο από όλα μου τα μωρά μέχρι σήμερα».

Στην λεζάντα των φωτογραφιών, η Κιμ Καρντάσιαν έβαλε και ένα emoji αρκουδάκι. Ενώ σε άλλες φωτογραφίες που ανάρτησε λίγο αργότερα, δεν πρόσθεσε καμία λεζάντα παρά μόνο το αρκουδάκι.

Φυσικά, οι θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν πως το όνομα του νεογέννητου ίσως να είναι Teddy ή Bear ή ακόμη και Cub. Μάλιστα, κάποιοι πηγαίνοντάς το ακόμη πιο πέρα, ανέφεραν πως η πατρίδα του Κάνιε Γουέστ είναι το Σικάγο, όπου υπάρχουν οι ομάδες Chicago Bears και Chicago Cubs.