Πικάντικα αρνίσια σουβλάκια με μπαχαρικό χαρίσα

Υλικά για 4 άτομα
Προετοιμασία 15 λεπτά
Μαγείρεμα 10 λεπτά

Υλικά
-1 κιλό αρνίσιο ψαχνό σε λεπτές φέτες
-1 κουτ. σούπας χαρίσα
-2-3 κουτ. σούπας λάδι
-αλάτι, πιπέρι
-2-3 λεμόνια για το σερβίρισμα
Για τη σαλάτα
-1/2 λάχανο μικρό ψιλοκομμένο
-3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
-1 φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο
-3 κουτ. σούπας σταφίδες ξανθές
-3 κουτ. σούπας κουκουνάρι
Για τη σος γιαούρτι-ταχίνι
-180 γρ. γιαούρτι
-3 κουτ. σούπας ταχίνι
-1/2 λεμόνι (τον χυμό του)
-αλάτι, πιπέρι
Eκτέλεση
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ταχίνι, τον χυμό του λεμονιού, αλάτι και πιπέρι. Αναμειγνύουμε πολύ καλά το λάχανο με τις σταφίδες, τον άνηθο, το κουκουνάρι, τα κρεμμυδάκια και τη σος γιαούρτι-ταχίνι και τα κρατάμε στην άκρη. Περνάμε το κρέας σε μεταλλικά σουβλάκια, τα αλατοπιπερώνουμε και το αλείφουμε με τη χαρίσα αραιωμένη με το λάδι. Ψήνουμε στη σχάρα για 3 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά και σερβίρουμε με τη σαλάτα λάχανο που ετοιμάσαμε.