Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Τσάβι Πασκουάλ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ δήλωσε:

«Πιστεύω πως το παιχνίδι είχε ομοιότητες με το πρώτο ματς. Στο πρώτο μέρος κοντρολάραμε καλά το παιχνίδι, παίξαμε καλά στην άμυνα. Στην επίθεση, εκτός των βολών που είχαμε κακό ποσοστό και εκτός μερικών ελεύθερων τριπόντων που χάσαμε, είχαμε καλή εικόνα. Στο δεύτερο μέρος ήταν παρόμοια η κατάσταση. Στο τρίτο δεκάλεπτο κρατήσαμε την διαφορά, παρά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν παραδόθηκε ποτέ και μας δυσκόλεψε. Στο τέλος πήραμε την σημαντική νίκη και τώρα πάμε στην Θεσσαλονίκη για να τελειώσουμε την σειρά».

Για τον ΠΑΟΚ είπε:

«Κάναμε 11 λάθη σήμερα, που δεν μας κόστισαν. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάντα εκεί, ότι παλεύει και πως είναι συγκεντρωμένος, δείχνοντας χαρακτήρα. Η αίσθηση που έχουμε είναι πως αν δεν είμαστε καλά, ο ΠΑΟΚ μπορεί να μας προσπεράσει στο σκορ και να μας δυσκολέψει περισσότερο». 

Για την ομάδα του:

«Ενδεχομένως να υπάρχει μία χαλάρωση στο μυαλό μας. Είναι ανθρώπινο όμως. Αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι το μυαλό μας είναι στους τελικούς. Αυτό συμβαίνει επειδή έχουμε κερδίσει δύο παιχνίδια με πάνω από δέκα πόντους διαφορά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, πρέπει να αγωνιστούμε σκληρά».

Για τους ξένους της ομάδας του:

«Θα είμαι ικανοποιημένος αν κερδίσουμε στους τελικούς. Το σημαντικό είναι αυτό. Αν κερδίσουμε, κανένας δεν θα πει τίποτα. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το είχα ξεκάθαρο το μυαλό μου από την πρώτη στιγμή, ότι αν έρθει η πρώτη μας ήττα, κάποιος θα νοσταλγήσει έναν παίκτη που κόπηκε. Περίμενα αυτή την ερώτηση μετά από μία ήττα, τώρα ελπίζω να μην χάσουμε».

Loading...